Det årlige Lions Bingo Spil bidrager til udbygning af julebelysningen i Nibe og Julekurve til familier med behov.

300 bingospillere indtog søndag eftermiddag den ene idrætshal i Nibe Idræts- & KulturCenter, da Lions Club Nibe bød ind til det årlige bingospil.

Imidlertid var søndagens spil det første i to år, da sidste års bingo spil som bekendt måtte aflyses på grund af corona pandemien.

Det store fremmøde tog dog på ingen måde glæden fra dels de fremmødte og dels Lions Club, som med formålet vil glæde dels alle borgere med ærinder omkring Toften og Torvet i Nibe og dels en række familier med et ekstra behov i julen.

Klubbens præsident Tage Pedersen, der samtidig er mangeårig opråber ved Lions Clubs Bingospil, bød velkommen og introducerede spillereglerne: »Banko på rækken« eller »Fuld plade«.

300 bingo spillere fyldte godt i Nibe Idræts- & KulturCenters hal.

På den måde fik 200 gevinster med en samlet værdi på mere end 70.000 kr. nye ejere blandt de 300 bingospillere. Blandt gevinsterne var en række hovedgevinster på 2.500 kr. og derover.

Overskuddet går til Julebelysning i Ll. Nørregade, således at torvet og Toften er bundet bedre sammen, samt Julekurve til familier med behov.

Næste års Bingo afvikles efter planen d. 13. november.

Jesper Boas Therkildsen (t.v.) og Tage Pedersen styrede slagets gang som hhv. kontrollant og opråber. Med sig havde de medlemmerne af Lions Club som hjælpere.