Julegruppen under Nibe Handelsforening har igen i år iværksat en række aktiviteter, som på forskellig vis skal fastholde fokus på som den hyggelige og foretrukne by at gøre sine juleindkøb.

Starten på markering af julen i Nibe nåede i fredags sit foreløbige højdepunkt, da det store juletræ på Torvet i Nibe blev tændt, og borgmester Thomas Kastrup-Larsen talte til Nibenitterne.

Forud var gået dage med opsætning af de mange belyste juleranker over handelsgaderne og opsætning af juletræet, som Aalborg Kommune har bekostet.

Julestemningen steg i år et par grader ekstra, idet der igen blev serveret julegrød, beredt af de lokale beredskab, ligesom Nibeblæsernes nisseorkester spillede.

Black Friday er næste højdepunkt i Nibe
Nibes forretninger har allerede for år tilbage taget den populære »Black Friday« til sig, og vil fredag være klar med ekstra høje rabatsatser og åbningstid til kl. 21.00.

Julelotteri indledt
Nibe har lange traditioner for at afholde en konkurrence op mod jul, hvor publikum kan vinde forskellige gevinster.

Igen i år handler det om at samle stempler i en lille folder, som udleveres fra 25 af Nibes forretninger. For hver 200 kr. der handles for, får man et stempel i sin stempel-folder, og når der er opnået 5 stempler fra én eller flere forretninger blandt de 25, der er står bag konkurrencen, indleveres folderen i den store røde postkasse på Torvet i Nibe, ved Cafe Julins.

Konkurrence om flotteste jule-forretningsvindue
De handlende i Nibe står ligeledes bag en konkurrence, hvor publikum indbydes til at kåre det flotteste forretingsvindue. Denne konkurrence foregår med afstemning via facebook på siden: NIBE –her leves livet.

Juleweekends i vente
De første to weekends i december er Nibes forretninger atter klar til at jule-handle, og forretningerne vil i vid udstrækning gøre det hyggeligt at handle i Nibe. Det sker dels ved aktiviteter og tiltag i den enkelte forretning og det sker ved t videreføre traditionen fra sidste år med at spille julemusik i området omkring Skomagertorvet.

Julesøndag er kulminationen
Søndag den 19. december ankommer Julemanden og hans følge til Nibe. Allerede for ca. 3 uger siden blev juleskibet sendt afsted fra Nibe for et hente Julemanden på Grønland. 

Den sidste søndag inden jul vender han så tilbage, og efter en modtagelse på Nibe Lystbådehavn går turen til Torvet, hvor en sand julefest venter publikum.

Markedsføring på facebook og i Nibe Avis
Nibe Handelsforening vil gennem de kommende uger orientere nærmere om de forskellige aktiviteter og arrangementer gennem annoncering via facebook og i den ugentlige udsendelse af Nibe Avis, hvor man også vil kunne følge med i hvem der vinder de mange gaver og gavekort, der udtrækkes.