DcH Nibe har vært ved det største arrangement, klubben nogensinde har stået for, nemlig Lille Nordisk Spor og Rundering. Planen var 12 spor- og 20 runderingshunde.  

Bestyrelsesmedlem Hanne Sten Hansen fortæller fra stævnet:

Vores sædvanlige base på Høje Nibe, var skiftet ud med Thys barske natur. Vi havde lejet lokaler i Østerild. Og booket ca. 300 hektar skov, hvilket svarede til 2 hele plantager.

Allerede i juni blev begivenheden slået op i klubmodulet og inden dagen var omme, var der venteliste til runderingsdelta-gelse.  Det blev til 12 spor- og 16 runderingshunde. Efter et stykke tid begyndte afbudene i denne disciplin nemlig at stømme ind. 14 stk., som måtte erstattes af dem, vi havde på ventelisten.  Det var derfor svært at få lavet program og tidsplan.

Før vi gik i gang med præmieoverrækkelsen, blev vores DcH dommer i Nibe Jonas Kristensen kaldt frem af Nordisk dommerudanner Søren Jeppesen, som lykønskede ham med hans dommeruddannelse til Nordisk dommer. Så lidt mere på Jonas ’ CV.

Desværre ingen podiepladser til Nibe, men en masse erfaring rigere. Man kan godt få en podieplads, uden at  få »vinge« i oprykning og man kan også få »vinge« i oprykning og godkendt uden at være på podiet.

 

Spor: Brian Frahm & Fanta fra Ikast blev nr. 1 med 209 point, vinge i oprykning og godkendt. Nr. 2: Maibritt Johansen & Enzo fra Vesthimmerland med 189 point, vinge i oprykning og godkendt. Nr. 3: Sonja Jensen & Isak fra Vejle med 155.50 point vinge i godkendt.

Os fra Nibe: Tina Bjørslev og Cooper blev nr. 16 med 14.50 point. 

Jan Kleis de Rosche og Freddi blev nr. 6 med 127 point og vinge I godkendt.

Kia blev nr. 4 med 140 point og med vinge I både oprykning og godkendt.