Årets Påskeudstilling åbnes torsdag af det lokale byrådsmedlem Torben Froberg Poulsen.

Hele 30 kunstnere er med, når foreningen Kunst og Kultur i Nibe, skærtorsdag slår dørene op til den største påskeudstilling nogensinde.

– Alle kunstnerne er nøje udvalgt og har fået en personlig invitation og vi er umådeligt stolte over, at kunstnere fra hele Danmark har øje for os og aktivt vælger Lundbæk til” udtaler foreningens formand Gitte Friis Therkildsen. I disse dage vælter det ind med malerier, keramik og glaskunst og forud for udstillingen har bestyrelsen nogle særdeles hektiske dage med at sætte det hele op, så publikum får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Påskeudstillingen er tilrettelagt som et udflugtsmål, hvor gæsterne kan se nye og interessante kunstværker og måske byde familie og venner på en fælles kunstnerisk oplevelse i forbindelse med påskefrokosten. I tilgift kan de så også opleve skoven med anemonerne og nyde en kop kaffe. ”Værkerne er til salg og det er der en del gæster, der interesserer sig for, men det er helt i orden bare at kigge. For os handler det først og fremmest om, at vi præsenterer en varieret og interessant udstilling, som folk kan gå på opdagelse i, siger formanden.

Der er fernisering skærtorsdag, den 28. marts kl. 14.00 og her vil hovedparten af de 30 kunstnere være til stede.

-  -   - 

Byrådsmedlem Torben Froberg, Venstre, åbner årets Påskeudstilling.

FAKTA om årets Påskeudstilling:

Påskeudstilling på Nordjyllands Landbrugsskole,  Lundbæk
Halkærvej 3, 9240 Nibe
Åbent 28. marts – 1. april kl. 10.00 – 16.00

Entré: 40 kr.

Kunstnere: Rikke Precht, Michaela Joseph, Lisbeth Sonde, Pernille Ørnsø Knudsen, Yvonne Lundehøj, Mari-Ann Petersen, Gitte Degnemark, Malene Haugaard, Maria Ellermann, Anne Risum, Jens Brammer, Linnea Friberg Nysted, Kirsten Mølgaard, Susanne Mølby, Frederik Hesseldahl, Mona Winther Sørensen, Rie Brødsgaard, Ann Lund Wahlberg, Jens Kampmann, Jeanette Rubani Skov, Margrethe Christensen, Lise Kofoed Larsen, Birgit Nørgaard Hansen, Eva Dalby-Jacobsen, Hanne Munch Pedersen, Louise Lange, Leif Vedel Sørensen og Nichlas Boysen.

Arrangør: Kunst og Kultur i Nibe