To nye medarbejdere hos home i Nibe

Ejendomsmæglerforretningen home i Nibe har for nylig ansat Kasper Høygaard som ny medarbejder inden for salg og vurdering.

Kasper er 29 år og bor i Nibe med sin kæreste Rikke, hvor han også er opvokset. 

Kasper er vaskeægte Nibenit, og han engagerer sig i bl.a. Nibe Håndboldklub og Nibe Festival, og han har tidligere arbejdet som håndværker hos entreprenørfirmaet KIMBO.

Forretningen har endvidere ansat Andreas Kjær Ulriksen som ny medarbejder – som trainee inden for ejendomshandel. Andreas er 22 år, uddannet finansøkonom, og er ligesom resten af teamet ægte Nibenit – både født, opvokset og bor i Nibe. Andreas er utrolig glad for Nibe og har altid ønsket at arbejde i byen, hvilket han nu gør hos home!

Andreas er lige kommet hjem fra Grønland, hvor hans forældre pt bor. Batterierne er derfor fuldstændig opladet og han er klar til indsats.

Kristian Monberg, 27 år, har arbejdet i home butikken i Nibe gennem knap tre år. Han indtrådte tidligere på året som medindehaver af butikken.

Til Nibe Avis siger Kristian om den nye bemanding af home i Nibe:

– Vi er som lokalt baserede folk eksperter i lokalområdet og kender til alt hvad der rør’ sig i 9240. Det er vores absolutte mærkesag at hjælpe vores sælgere og købere trygt gennem deres bolighandel, og at de har en positiv oplevelse med forløbet.

Vi har som den mest sælgende lokale ejendomsmægler i Nibe behov for flere kræfter, og derfor har vi ansat de to nye medarbejdere, som har et unikt lokalkendskab og færdigheder, så vi kan gøre det til en tryg oplevelse, når en ejendom skal sælges eller købes.

Vi er meget ydmyge og stolte over over vor position, og det er den altoverskyggende mission fortsat at være markedsledende i Nibe. Det vil ske gennem grundig og ærlig rådgivning og godt samarbejde, slutter Kristian Monberg.