Mikkel Kurdahl #107 fra Team Bilforum Racing kan med sine blot 12 år nu kalde sig Danmarksmester for tredje år i træk, i Motor Cross Quad – en af verdens hårdeste sportsgrene.

For 12-årige Mikkel Kurdahl, der kan se tilbage på et 2017 og 2018 med titler som Danmarksmester og Nordisk Champion Mester, var denne weekends løb på Slagelse Motorcross vigtig - det handlede nemlig om at forsvare sine titler og kalde sig Danmarksmester 2019.

Forrige weekend deltog Mikkel Kurdahl i 6. afd. af Danmarksmesterskaberne i Quadcross-Sidecar samt PIT-BIKE 2019. En afd. som Mikkel havde ventet længe på, da løbet, pga. dårlige vejrforhold blev aflyst tilbage i september. Selvom vejrforholdene i denne weekend stadig ikke var som håbet, skulle løbet afholdes, og Mikkel var helt klar - det gjaldt nemlig finaleløbet og ikke mindst om titlen som Danmarksmester 2019. Kvalifikationen gik rigtig godt, her fik han hurtigste omgangstid, og kunne nu vælge startplacering først, til både 1 og 2 heat. 1 .heat lavede han et hole shot og indtil der var ca. 3 omgange tilbage, førte han med næsten 1 omgang til nr. 2 og resten af feltet havde han overhalet mindst 1 gang... skæbnen ville bare noget andet, og efter et stort hop, mistede hans maskine motorkraft, og så var det slut med det heat,,, heldigvis førte Mikkel Kurdahl inden weekenden finaleløb så meget, at han kunne tåle at mindste de point, og efter dagens sidste løb heat kunne han hæve den store Kræns over hans hoved, og kalde sig Danmarks mester 2019 i 250cc klassen op til 15 år.

Kan se tilbage på et fantastisk år
Den 12-årige Kurdahl, har til alle 6 afd. haft den bedste omgangstid i tidskvalifikationerne, og har derfor alle 6 gange kunne vælge, hvor han foretrak at holde ved startbommen (en slags polposition). 

Mikkel kan se tilbage på et fantastisk år med gode resultater. Ud af de 12 DM heat han har kørt, har Mikkel haft 6 hole-shot, vundet 9 heat og udgået af 3 heat pga. motorskade. I foråret deltog han i X-SPORT Europameisterschaft – Quad kids 250 cc klassen 1. afd.i Dieskau, og vandt og her. Team Bilforum Racing og Mikkel Kurdahl er nu klar til at byde velkommen til et 2020 med nye muligheder og forhåbentlig nye titler, både i indland og udland.

Fakta:

2017
Dansk mester i 100cc vario cup klassen
Nordisk Champion Mester

2018
Dansk mester i Minigear 250cc i c-klassen cup
Nordisk Champion i 250cc i b-c klassen

2019
Danmarksmester i Minigear klassen 250cc
Vinder af 1.afd. X-Sport Game Europameisterschaft i Dieskau