Bilforum Racing Team’s førstekører, Mikkel #107 vandt første afd. af det Nordiske Mesterskab i MX Quad.

I den forgangne weekend blev der kørt 1 afd. af det Nordiske Mesterskab i MX Quad i Norge.

I den tunet klasse op til 150 CC, var den lokale Cross- kører fra Nyrup »Mikkel Kurdahl #107« at finde blandt deltagerne. 

Der var spænding blandt alle deltagerne fra starten, da de bedste fra denne klasse endelig var samlet og skulle køre race på en banen, der stod helt skarp fra starten. Det havde regnet nogle få mm i løbet af natten, men nu skinnede solen fra en næsten skyfri himmel, den kunne næsten ikke blive bedre, fortæller Flemming Kurdahl, manden bag Bilforum Racing Team. 

Tidskvalifikationen og træning var lidt noget rod, da der opstod misforståelser om hvilke klasse der skulle køre osv. så det blev lidt panisk og ikke lige det der gav ro i denne unge køre fra Nyrup, så da 1. heat startede blev det en noget nervøs start, og han kom derfor ud som 4’er efter det første sving, men efter to omgange var det som om de værste nerver var rystet af, og så kom der for alvor fart i maskinen, og Mikkel Kurdahl #107 vandt sikkert 1. heat.

2. heat var der knap så mange nerver, og da starten gik, kom den 9-årige Nyrup-dreng ud som nr 2 efter første sving, men han overhallede hurtigt, og efter sving 3, så de andre ham ikke mere, og han vandt dermed første afd. af det Nordiske mesterskab i MX Quad og fik dermed 2 x 25 point til det samlet regnskab.

Mikkel Kurdahl #107 fører dermed det Nordiske mesterskab, og ser meget frem til finalen som skal køres i Danmark senere på året. 

Det »kører« dog rigtig godt for det unge talent fra Nyrup. da han også ligger nr. 1 om det Norske Mesterskab Her er der kun én afdeling tilbage som først skal køres efter sommerferien. Danske Mesterskab fører han også i klassen MX Quad op til  150cc, så 2017 sæson er startet rigtig godt for den unge crosskører fra Nyrup, Mikkel Kurdahl #107.

Næste gang Mikkel og Bilforum Racing Team skal i auktion, bliver 3. afd. af DM i Haderslev d. 27 juni.