Nye upcoming navne er klar til plakaten til sommerens udgave af Nibe Festival.

Et bredt musikprogram med noget for enhver smag. Det har altid været én af Nibe Festivals styrker, og igen i år er der satset på det folkelige såvel som de lidt smallere artister. Det understreges for alvor, når tre up-and-coming kunstnere i dag bliver skrevet på plakaten for Nibe Festival 2017.

De tre fremadstormende kunstnere, fra blød pop til hurtig rap. Dog har de det til fælles, at det de seneste år kun er gået en vej - og det er op. De har taget danske musikelskere med storm, og vil uden tvivl skabe en kæmpe fest for alle Nibe Festivals gæster.

Benal
Siden 2012 har rapgruppen Benals karriere kun gået én vej; opad. Duoen, bestående af Benjamin og Albert, bliver skamrost for deres live-optrædener, og deres tre udgivelser har høstet mindst lige så store roser. Frembrusende hiphop, tilbagelænet soulede tendenser – Benal kan det hele. Dette er blot én af de mange koncerter, som kræver mødepligt til sommer i Nibe.

Karl William
Han er kæk, han er følsom og hans tekster er sjældent set mage. Aarhusianske Karl William har siden sin debut i 2013 haft en kometagtig karriere, som for nyligt peakede med tildelingen af den eftertragtede P3 Prisen ved DR P3s årlige awardshow.Han er et af landets største talenter, og det er med andre ord en Karl William på toppen af gamet, der melder klar til Skalskoven i 2017.

Pede B
Pede B har tidligere slået sine folder i MC Fight Night, et stævne han har regeret med hård hånd. Det har givet ham den velfortjente status som en af landets stærkeste raptalenter, og de seneste år enorm succes på landets spillesteder samt festivaler, hvor han sammen med blandt andet DJ Noize har taget publikum med storm. Det kommer han uden tvivl også til, når han rammer Nibe med en flabet omgang hiphop til sommer.

Pede B – til Nibe.
Karl William – til Nibe.