Nibe Festival fortsætter med at lande store og »tunge« plakathængere op til dette års skovfest. Nu gælder det danske TV-2 og de amerikanske »chartbaskere« fra Rae Sremmurd spiller Nibe 2017

I torsdags uddelte Nibe Festival næsten 1.4 millioner kroner til 28 nordjyske foreninger. Gaveregnen fortsætter, men nu er det festivalgæsterne, der »begaves«.

Vi har nemlig nu den store glæde at offentliggøre, at amerikanske Rae Srummerd og folkekære TV-2 gæster Nibe 2017, lyder det fra festivalleder og musikbooker Peter Møller Madsen.

Rae Sremmurd
Det er i den grad et scoop af rang, at vi har landet amerikanske Rae Sremmurd. Den drønpopulære hiphop-duo har de seneste 13 uger befundet sig i top 3 på den amerikanske single-chart Billboard Hot 100, 7 af ugerne på førstepladsen. Nummeret ”Black Beatles” er ganske enkelt et GIGA-hit.

Brødrene Swae Lee og Slim Jimmi har ubetinget taget hele verden med storm med numre som netop altså ”Black Beatles” og ”No Type” fra debutalbummet ”Sremmlife” fra 2015. Albummet rummede ikke mindre end 5 platinsælgende singler og efterfølgeren ”Sremmlife 2”, som Rae Sremmurd udgav i efteråret.

Rae Sremmurd er ud-over-scenekanten-hiphop, som helt sikkert nok skal starte en kæmpe fest fredag d. 30. juni. Og mon ikke de liiiiige laver en Mannequin Challenge på os.

TV-2
Men det stopper ikke her, for vi er også klar til at byde TV-2 velkommen tilbage til Skalskoven. Sidste år spillede Brandt & Co én koncert. På Smukfest gav de et brag af en koncert – og omdannede bøgeskoven hos ”storebror-festivalen” til kogende lava. Det var tydeligt, at TV-2 var tilbage og leverede stærkere og skarpere end - måske - nogensinde.

Lørdag d. 1. juli er det så vores skov, der står for tur. Hit på hit på hit på hit på hit på…. - får vi helt sikkert denne lørdag. Bagkataloget er svulmende og skaber altid de optimale betingelser for fællessang, fest og forrygende fællesskab.

Følgende navne er offentliggjort
D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, L.O.C., Rae Sremmurd (US), Suspekt, TV-2, Phlake, Magtens Korridorer, Carpark North, Allan Olsen & band, Jacob Dinesen, P3 Lågsus feat. Vild $mith, Brandon Beal & Kidd, Karl William, Benal samt Pede B.

Rae Sremmurd - amerikansk hiphop i topklasse.