Skotsk R&B-sangerinde i verdensklasse er seneste tilføjelse til Nibe Festival 2017.

Nibe Festival har i dag offentliggjort et nyt navn til den absolutte top af plakaten - nemlig ingen ringere end den skotske R&B-sangerinde Emeli Sandé, som altså til sommer slår vejen forbi Skalskoven.

29-årige Emeli Sandé har toppet verdens hitlister med numre som »Next To Me«, »My Kind of Love« og »Hurts«, som på rekordtid har cementeret hendes status som en af poppens største kvindelige stemmer.

Foruden at have vundet utallige priser ved verdens største awardshows er Emeli Sandé i 2017 nomineret til prisen »British Female Solo Artist« ved de prestigefyldte Brit Awards.

Det er med andre ord en højaktuel Emeli Sandé, der til sommer skal fylde skovens grønne rum med sin store stemme og ørehængende hits.

Med bookingen af Emeli Sandé fortsættes traditionen om at præsentere verdensstjerner i Skalskovens intime rammer, hvilket kun er med til at gøre oplevelsen endnu større.

Emeli Sandé er bare seneste tilføjelse på plakaten til Nibe Festival 2017, der allerede omfatter navne som amerikanske Rae Sremmurd, L.O.C., D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, Suspekt, TV-2, Carpark North og mange flere.

LINK til videoklip med Emeli Sandé: https://vimeo.com/203135927/ffff992755