Programmet for sommerens fest i Skalskoven vokser stadig, og billetsalget stormer fremad.

Fire kunstnere, der spænder vidt i såvel musikgenre som alder, melder nu deres ankomst til Nibe Festival 2017. Samtidig går billetsalget strygende, beretter festivalens ledelse:

- Det er herligt at være festivalleder, når folk er så tilfredse med programmet, når interessen er så stor, og billetsalget buldrer afsted. Vi får tidernes absolut bedste - og dyreste - program, og det kan vi altså også se på billetsalget. Logisk nok er der stor interesse for onsdagen med Bryan Adams, men vi har allerede nu også solgt flere partoutbilletter end i rekordåret sidste år, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Chinah
Himmelstormerne fra Chinah havde et fabelagtigt år 2016. Denne succes bliver for alvor fulgt op i 2017, hvor en massiv dansk turné er i kalenderen. Chinah spiller elektronisk og alternativt R&B og vandt så sent som sidste år en af de eftertragtede priser ved P3’s award show “P3 Guld”. Formen bliver pudset af henover foråret, og vi er ikke i tvivl om, at Chinah rammer Nibe i en en tilstand, der vil minde om absolut storform.

Gnags
»De Vilde Kaniner« vender atter tilbage til Nibe i 2017. Evigt fornyende Gnags er netop aktuelle med deres nye album ”Nørd” – deres 22. studiealbum. Karismatiske Peter A.G. fungerer stadig som den evigt indpiskende frontmand, og han har gang på gang vist, hvordan man tager publikum i sin hule hånd og fører dem gennem snart 50 års udødelige sangskatte.

Alex Vargas
Året 2016 skulle vise sig at blive et noget nær et magisk år for Alex Vargas. Allieret med sin guitar og komplet fantastiske stemme tog han landet med storm. Med udsolgte koncerter, optrædener på landets største festivaler, heriblandt selvfølgelig Nibe, og pragtanmeldelser i hobetal viste Alex Vargas, at han var kommet for at blive. Netop derfor er han også at finde på Nibe Festival i 2017.

Rasmus Walter
Århusianske Rasmus Walter har siden 2011 været en vigtig spiller på den danske pop/rock-scene. Hans tre første album bragte alle guldpriser med sig, og hitlisterne har længe været domineret af Rasmus Walter. Det er derfor en stor glæde at kunne præsentere den karismatiske sangskriver, som rammer Nibe Festival ovenpå en omfattende Danmarks-turné.

De fire navne støder til det fine selskab på Nibe Festivals plakat for 2017, der blandt andet byder på Bryan Adams (CAN), Emeli Sandé (UK), Rae Sremmurd (US), L.O.C., D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, Suspekt, Ukendt Kunstner, TV-2, Magtens Korridorer, Carpark North og mange, mange flere.

Gnags
Alex Vargas
Rasmus Walther