OPDATERING: KONCERTEN UDSOLGT!

NEPHEW giver eksklusiv koncert i Gigantium, og billetsalget er startet.

Så er der godt nyt til de mange fans der har efterlyst flere arenakoncerter med Nephew. Bandet annoncerer nu yderligere 10 arenakoncerter i Danmark i marts 2019. Den eneste nordjyske er i Gigantium d. 16. marts 2019 og Nibe Festival samarbejder med Nephew omkring afviklingen af den store og eksklusive koncert.

Da Nephew tilbage i efteråret 2017 offentliggjorde de første to koncerter efter 5 års pause, forsvandt samtlige 30.000 billetter på bare et døgn. Siden da har publikum efterspurgt flere indendørs koncerter og nu er deres bønner blevet hørt. Bandet gæster Århus, Odense, Sønderborg, Holstebro, København, Roskilde, Næstved, Esbjerg, Vejle og altså også Aalborg i marts måned næste år.

Nephews frontfigur Simon Kvamm udtaler:
– Da vi planlagde 2018 var det med få koncerter, fordi vi gerne ville fornemme om folk havde lyst til at se os, og om vi selv havde lyst til at spille. Til begge dele må svares: Kæmpe Ja! Vi har virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album ”Ring – i – Ring”, og det lader glædeligt nok til at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os.

Festivalleder Peter Møller Madsen udtaler:
Vi er utroligt glade for, at Nephew og The Artist har valgt os som samarbejdspart. Vi vil bruge al vores erfaring og vores stærke organisation til at give gæsterne en drøngod oplevelse. Vi er ikke i tvivl om, at Nephew performer. Vi vil altså helt sikkert følge Kvamm & co. trop, så det på alle måder bliver en unik aften i Gigantium.

Peter Møller Madsen: – Vi er ikke i tvivl om, at Nephew performer.