Siden »rockvulkanen« Nephew atter gik i aktivitet for et års tid siden, har Nibe-publikummet skreget efter at få Kvamm & co. tilbage til Skalskoven. Det sker så heldigvis i år, når Nephew på festival-fredagen spiller Nibe, lyder det fra en tilfreds festivalleder Peter Møller Madsen. 

Hermed er årets andet navn på plads – efter vi mandag offentliggjorde, at The Minds Of 99 også er klar til Nibe 2019. 

Højaktuelle – som altid 
Det er et højaktuelt Nephew, der spiller Nibe til sommer. Bandet har for kort tid siden udgivet albummet »Ring-I-Ring«, som bl.a. byder på ørebaskere som »Rejsekammerater« og »Amsterdam«. Numre som til sommer helt sikkert tilføres sætlisten med det enorme »bagkatalog« af hits. Festivalleder Peter Møller Madsen udtaler: – Selvfølgelig har vi haft masser af fokus på Nephew, som jo altid giver nogle episke koncerter i Skalskoven. Den der hitparade klæder skoven og vores publikum.

Mammutkoncerter ude og inde 
»Gendannelsen« af Nephew blev live sat i gang af to koncerter sidste sommer – nemlig på festivalernes højborge i Roskilde og Skanderborg. I efteråret fulgte så koncerter i Royal Arena og Boxen i Herning. Koncerter som solgte ud på ganske få timer. 

For et par måneder siden blev salget til en række arenakoncerter sat i gang. Undertrykket har bidt sig fast, og arenakoncerterne solgte også ud. Nibe Festival er medarrangør af koncerten i Gigantium – den største på arena-touren, og kunne med glæde konstatere, at billetterne her blev solgt på ganske få dage. Det er med andre ord et Nephew med fuldt momentum, som nu altså er klar til Nibe. 

Dagsbilletterne er nu også i salg 
Offentliggørelsen af Nephew bliver også startskuddet til salg af dagsbilletterne til Nibe Festival 2019. Partoutsalget har præsteret drønflot siden 1. oktober. Det signalerer klart, at vi står på trappen af et meget givende og spændende festivalår i Nibe – slutter Peter Møller Madsen.