Søndag d. 7. juli sendte Nibe Festival - i det skønneste vejr - de mange tusinde gæster hjem – mætte og trætte på den gode måde, begejstrede og med mod på meget mere Nibe. For årets Nibe Festival blev også en stor oplevelsesmæssig succes. Den fyldte og festklædte Skalskov kogte. Stemningen var fantastisk på de kringlede skovstier og ved de smukke lysninger. Engen var fyldt med glade campister, som vendte om på dag og nat og nød nuet – og hinanden, lyder det fra en glad festivalleder Peter Møller Madsen.

På festivalens scener blev der delt godter – altså musikalske af slagsen - ud. Hovednavne som Westlife, Nik & Jay og Nephew skuffede ikke. Nattekoncerterne med Martin Jensen, TopGunn, ItaloBrothers og DJ Aligator samt Emil Lange, som bl.a. fik besøg af Benjamin Hav fra Benal, Xander, Simon Juul og Suspekt-holdet var optimale nattefester, som klart beviste, at Nibe ALDRIG sover.

Nye navne med masser af håb og potentiale blandede sig med traditionerne – altså bands med masser af Nibe-DNA. Stort og småt, nyt og gammelt, allemandseje og det unikke - det eksklusive. Nibe SKAL dække hele banen – sådan bliver det også fremover, understreger festivallederen.

Og fremover starter som sagt med NU! – altså første hovednavn og presale d. 12. august, inden billetsalget starter officielt d. 14. august kl. 10.