HÅNDBOLD, serie 2 damer

Nibe HK - Nøvling IF: 16-12 (9-6)

Mål for Nibe: Lene Skak 4 mål, Camilla Kvist 3 mål, Marie Dalum 2 mål, Heidi Kühn 2 mål, Astrid Dalum 2 mål, Keshia Pilgaard Gertsen 2 mål, Sarah Bach 1 mål.

Endelig en sejr!
Nibes spillere kæmpede i hjemmekampen over hele linien 100% og fightede det bedste de har lært. Hjemmeholdet stod super kompakt i forsvaret og gav Maria Sondrup super arbejdsbetingelser i målet. Hun pillede Nøvling spillerene ned og holdt dem på 6 mål over halvlegen. I modsatte ende mødte hjemmeholdet et lige så stærkt forsvar men formåede alligevel at holde hovedet oppe og fortsat kæmpe. Mod slutning af halvlegen fik Nibe åbnet op for kontrafasen og det gav pote – og ikke mindst et forspring mod pausen.

2. halvleg startede hjemmeholdet sløvt og Nøvling kom hurtigt med i kampen igen. Gæsterne kom på 9-10, men et målmands skifte og med et forsvar, der igen begyndte at dække op, hjælper det igen med mål på måltavlen. Nibe fik stille og roligt gang i angrebet og fik skudt hul på målmanden og kom således ind i kampen igen. Efter godt 20 minutters spil af anden halvleg har hjemmeholdet overtaget, hvor gæsterne blot havde scoret en enkelt gang mod Ea Faurholdt i målet, og Nibes eget angreb fik mere og mere tur iden. Nibe holdt gæsterne på 2 mål i 20 minutter og den succes tager de med i modsatte ende og omsætter til mål – og det er rart, det er os for en gangs skyld der tog det længeste stå, siger træner Christian Jensen til Nibe Avis.