Storsejr til Nibes grønne ørne over de normalt grønne fra Viborg FF, som i Nibe dog spillede i udebanedragt.

FODBOLD, herrer serie 1:

Nibe Boldklub - Viborg FF: 4-1

Målscorer 1-1 Henrik Bruun, 2-1 Niclas Schunck, 3-1 Asbjørn Corfitz, 4-1 Andreas Corfitz

Kampens spiller: Martin Sandvej

Nibe skulle lørdag op mod domkirkebyen Viborg. Selvsamme modstander vandt premieren 2-0, mens Nibe tabte 5-2 til Løgstør.

Nibe havde til lørdagens kamp Andreas Corfitz og Jacob Kirring tilbage i truppen.

Kampen startede i Nibes favør, hvor der blev lagt et tungt pres, dog uden de store muligheder. Hjemmeholdet gik dog lidt ned i kadence og efter 20 minutter straffede Viborg Nibe på en kontra og så stod det 0-1. Resten af halvegen famlede hjemmeholdet efter deres eget spil, men fandt det ikke frem. De fik dog tilkendt et straffespark kort før pausen, som den spillende træner Henrik Bruun omsatte sikkert til 1-1.

I pausen blev der talt med store ord fra træner Henrik Bruun og det var da også et forvandlet hjemmehold som mødte ud til anden halveg. Efter 5 minutter blev en Viborg spiller vist ud med gult kort og så gik det stærkt. Nibe fik et hjørnespark, som Viborg fik halvklaret. Et flot indlæg af Kenneth Lohse blev ligeså flot sat op i hjørnet med hovedet af Niclas Schunck. Nibe pressede efterfølgende på og fik gang i deres flydende angrebsspil. Det blev dog efter et hjørne, at Nibe igen kunne juble. Andreas Schunck sendte et godt indlæg ind, hvor Asbjørn Corfitz kom bragende gennem med og modspillere og headede bolden i kassen til 3-1.

Brormand Andreas Corfitz blev sat på banen og han skulle blot bruge 10 min før han kæmpede sig igennem 2 modspillere før han bragede bolden fladt i mål ude ved den ene stolpe.

Andreas Schunck havde også en friløber efter et sublimt angreb men en flot redning af Viborgs målmand gjorde at holdets topscorer ikke kom på tavlen.

I de døende minutter kom Viborg frem til en stor chance men målmand Lars Loft viste klasse i to omgange. Av for en redning!

Lørdagens modstander er repræsentant for superliga-bejleren Viborg FF's tredjehold - efter 1. division har klubben også et hold i Danmarksserien og altså i serie 1.
Senere i foråret skal Nibes grønne ørne også møde reserverne til superligaklubben Hobros bedste.

Holdleder Allan Nicolajsen takker de fremmødte på Nibe Stadion og håber på endnu flere tilskuere til næste hjemmekamp til at bringe dette talentfulde hold frem.

Næste weekend skal Nibe møde topholdet Højslev på Nibe stadion.