Så har de tidligere St. Restrup IF fodboldpiger, 16-årige Signe og Mathilde Carstens, igen været i aktion for den danske U16 pige-fodboldlandshold. Turen gik denne gang til Hamar i Norge, hvor der blev afholdt Open Nordic Tournament med deltagelse af 7 nationer ud over DK (Sverige, Norge, Finland, Island, England, Holland og Tyskland). 

Det danske hold blev samlet i København lørdag d. 30. juni hvor de efter en enkelt dags træning og overnatning skulle videre til Norge for at spille første kamp mandag d. 2. juli mod Finland, og både Signe (anfører) og Mathilde var til denne i startopstillingen. Kampen som blev ganske målrig endte med en sikker dansk sejr på 5-3, i en kamp hvor alle 20 danske spillere fra truppen kom i aktion, på en solbeskinnet kunstbane med 34 graders varme.

Onsdag hed modstanderen så Holland. Denne gang med Signe med fra start og med Mathilde som indhopper fra pausen. Kampen mod et godt Hollands mandskab var meget lige i første halvleg, men efter pausen sad de danske piger på spillet og efter en koncentreret og ihærdig indsats fik de også belønningen med kampens eneste scoring og dermed en 1-0 sejr.

Fredag stod danskerne så i den sidste puljekamp overfor værtsnationen Norge og samtidig en kamp om en plads i finalen. Efter en spændende og seværdig kamp kunne holdene gå fra banen med et 2-2 resultat, efter at Danmark var nede både 1-0 og 2-1. Og uafgjort var nok for de danske piger, som nu var klar til søndagens finale - en finale som Danmark aldrig tidligere havde vundet.

Finalen stod mod Sverige og det blev med Signe og Mathilde i startopstillingen og med Mathilde som anfører. Det blev en hæsblæsende affære med 2-2 ved pausen, og hvor Mathilde i 2. halvleg på frispark gjorde det til 3-2 til Danmark. Men 10 minutter før tid udlignede Sverige til 3-3, hvilket også blev resultatet i den ordinære spilletid. Nu skulle pigerne ud i nervepirrende ekstra 2x10 minutter forlænget spilletid og da først afgørelsen kom med et mål i det 18. af 20 minutters forlænget spilletid - til Danmarks fordel, var det en flok MEGET glade danske landsholdspiger som kunne juble ved kampens afslutning over en flot flot 1. plads.

Så det var en flok trætte men glade danske fodboldpiger som mandag d. 9. juli igen ankom til Københavns Lufthavn, med guldmedaljer om halsen.