HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK - Aalborg KFUM: 27-28 (15-14)

Målscorere for Nibe: Anders Møller Droob 7 mål, Mads Krogh 5 mål, Sebastian Mortensen og Andreas Sløk Jensen hver 4 mål, Andreas Brunsgaard 3 mål, Frederik Skak 2 mål, Jakob Schüsler og Christian Hedegaard hver 1 mål.

Det var er meget skuffet Nibe hold, der lørdag eftermiddag gik fra banen i Nibe Idræts & KulturCenter efter et 1 mål nederlag til Aalborg KFUM.

Vi må se i øjnene at vi i slutfasen brænder alt for mange chancer og dermed lukker KFUM ind i kampen, efter vi i store dele af kampen havde fuldstændig styr på deres gode skytter. Så naturligvis er vi meget skuffede over at have mistet 2 point, i en kamp vi burde havde lukket og dermed vundet udtaler holdleder Morten Dahl Johansen.

Første halvleg startede Nibe noget sløvt og KFUM kom hurtigt foran 1-4, hvorefter kampbilledet vendte og Nibe havde en god periode hvor stillingen vendte til 7-6 i Nibes favør. Herfra og i resten af halvlegen fulgtes begge hold ad, dog med Nibe i førersædet, så halvlegsresultatet var en føring på 15-14 til Nibe HK.

Anden halvleg startede Nibe HK med at dominere kampen, Nibe havde fint styr på KFUMs gode skytter og bragte sig hurtigt foran med 3 mål. Nibe formåede trods mange chancer ikke at få lukket kampen i den periode. Og det var indirekte en af årsagerne til at KFUM til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Nibe holdet gik scoringsmæssigt fuldstændig i stå i de sidste 4 minutter af kampen, og her slog de kloge KFUM spillere til og vandt slutfasen med 5-2 og kunne dermed vende kampen fra at være bagud 25-23 til at vinde med 27-28.

Set over hele kampen var det måske ikke fuldt fortjent at KFUM vinder, men vi er nødt til at være skarpe i alle 60 minutter, hvis vi vil vinde de her tætte kampe, vi har derfor stadig meget der skal arbejdes med inden vi er der hvor jeg godt vil have holdet hen, udtaler træner Michael Svenstrup efter kampen.

Næste kamp er lørdag d. 6 oktober på en svær udebane i Hjørring