FODBOLD – Serie 2

St. Restrup IF - NUBI: 4-3 (1-3)

Målscorer: 1-3: Malthe Kristensen, 2-3: Rasmus Hilligsøe, 3-3: Christian Montoya, 4-3: Anders Holt

St. Restrup IF tog lørdag i mod gæsterne fra NUBI. NUBI vandt de to holds første indbyrdes opgør i sæsonen. St. Restrup IF havde op til kampen lagt vægten på det sociale omkring klubben, og planlagt med indløb med nogle af klubbens ungdomsspillere, bolddrenge, grill samt kolde forfriskninger.

St. Restrup IF indledte kampen meget fint, og havde det spilmæssige overtag i kampen. Trods overvægten i spil og chancer var det NUBI, der først kom på måltavlen efter 30 spilminutter, da de scorede til 0-1. Her efter fulgte 5 meget sorte St. Restrup-minutter, da NUBI-holdet i denne periode formåede at score til både 0-2 og 0-3. Inden pausen blev St. Restrup IF tildelt et straffespark, som anfører Malte Kristensen scorede til 1-3 på. Dette var også stillingen ved pausen.

St. Restrup IF kom rigtigt stærkt ud fra pausen, og skulle ikke bruge mange spilminutter af halvlegen, for Rasmus Hilligsøe sendte bolden i mål til 2-3. Minuttet efter var det så Christian Montoya, der med stor dygtighed, sendte den udlignende 3-3-scoring ind bag en sagesløs NUBI-målmand. Efter den udlignende scoring pressede hjemmeholdet, som var i momentum, på for et føringsmål. Det kom efter 70 minutters spil, da Anders Holdt sendte en virkelig flot scoring ind til 4-3. Et stærkt come back af hjemmeholdet, der havde vendt 0-3 nede til at være i front med 4-3. Nu skulle de ”bare” holde føringen hjem. Det formåede holdet at fuldføre, så ved dommerens sidste fløjt kunne jublen bryde løs.

Efter sejreren bider St. Restrup IF sig fast i toppen af rækken, som ligner at skulle afgøres mellem: Vejgaard, Aalborg KFUM og St. Restrup IF.