HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK - Svenstrup/ Godthåb IF: 26-16 (12-7)

Mål for Nibe HK: Frederik Skak: 5 mål, Anders Møller Droob, Sebastian Mortensen, Andreas Brunsgaard hver 4 mål, Mads Krogh: 3 mål, Jakob Schusler, Mikkel Pedersen hver 2 mål, Kris Kristensen og Christian Hedegaard hver 1 mål.

Efter en af de bedst spillede kampe i lang tid, på udebane mod Aalestrup, hvor Nibe desværre trak det korteste strå, skulle Michael Svenstrups tropper spille på hjemmebane mod bundholdet fra Svenstrup.

Normalt ville det være en jævnbyrdig kamp, men desværre er Svenstrup ikke PT på et niveau der kan spille op til Nibe HK. Så det stod ret hurtigt klart, at Nibe havde fuldstændig styr på kampen

Og det var derfor kun fordi Nibe HK, helt naturligt, ikke formåede at spille 100% gennem hele kampen at sejren »kun« blev på 10 mål.

Gennem begge halvlege havde vi fuld kontrol på kampen, vi stod godt i forsvaret, men spillede ikke op til vores normale niveau i angrebet, derfor blev sejren ikke større udtaler M. Svenstrup efter kampen.

Næste kamp for Nibe HK er på udebane mod Løgstør næste søndag

Her skal vi spille meget mere disciplineret i angrebet, end vi gør idag, for at få point med hjem fra Muslingebyen, slutter Michael Svenstrup