Efterårets sidste kamp kræver sejr for forbliven i serie 1.

HÅNDBOLD - serie 1, damer

Vrå/Børglum IF - Nibe HK: 27-18

Mål for Nibe: Anne Sofie Jensen og Christina Bruun hver 4 mål, Astrid Dalum, Marie Dalum, Sarah Bach og Anne Baand hver 2 mål, Caroline Abildgaard og Sofie Klitgaard hver 1 mål.

Nibe Håndboldklubs bedste damehold har denne weekend spillet en vigtig kamp i Vrå. Herom siger Nibes træner Annette Jensen: – Jeg synes vi var godt forberedte til kampen og havde en tro på at vi kunne vinde kampen. Vrå har spillet rigtig godt på det sidste, og de har vundet over flere af topholdene i puljen.

Vi kom godt fra start i kampen, men desværre havde vi svært ved at holde fokus på vores aftaler, og derfor kom vi hurtigt bagud. Ved pausen var vi bagud med fem-seks mål.

Det hele faldt lidt fra hinanden i kampen, og vi taber med ni mål 27-18.
Det var en kæmpe skuffelse for os alle at vi ikke var i stand til at præstere bedre i så vigtig en kamp, men sådan kan håndbold også være.

I vores sidste kamp mod Støvring håber jeg meget på en sejr så vi kan forblive et serie 1 hold. Pigerne er dygtige spillere, men vores niveau svinger desværre for meget.

Efterårets sidste kamp, der spilles på lørdag i Nibe Idræts- & KulturCenter kræver sejr for, at holdet fortsat kan spille i serie 1.