HÅNDBOLD: 3. division, herrer

Løgstør HK – Nibe HK 28-19 (14-10) 

Målscorere for Nibe: Frederik Skak 6 mål, Rasmus Skoda og Mads Krogh hver 3 mål, Mikkel B. Pedersen og Anders Møller Droob hver 2 mål, Sebastian Mortensen og Andreas Brunsgaard hver 1 mål.

Søndagens ude kamp mod Løgstør udviklede sig desværre ikke som ønsket for Nibe HK bedste herrehold. Det blev til en fortjent sejr til Løgstør, der på dagen var det bedste hold mod et Nibe hold, der virkede ude af sync og famlede efter det ellers gode spil, der ellers har kendetegnet holdet gennem sæsonen.  

– Det virkede ligesom vi mistede troen på egne evner i dag, og det er i den grad nødvendigt at tro på det, når man gæster Løgstør på deres hjemmebane i Lanternen. Vi bliver usikre på, hvad vi skal og dermed blev det noget rodet spil fra vores side. Det resulterer konkret i at vores afslutninger slet ikke har kvalitet nok til at udfordre Løgstørs rutinerede målmand Jacob Gregersen. Og når han trækker gardinet ned som han gør i dag, giver det Løgstørs øvrige spillere den nødvendige ro til at spille tålmodigt og solidt angrebsspil i den anden ende. Derfor vinder Løgstør nemt og fortjent i dag, udtaler Nibe-træner Michael Svenstrup efter kampen. 

Både i første og anden halvleg er billedet klart, at Nibe HK hænger bagefter Løgstør og uanset hvad Nibe prøver, har Løgstør en løsning på det. Første halvleg endte med en føring på 14-10 til Løgstør og kampen sluttede med et nederlag til Nibe HK på 28-19. 

– Nu venter der os et par træningspas, hvor vi skal have banket noget gejst, selvtillid og fandenivoldskhed ind i spillertruppen, inden vi på lørdag i årets sidste kamp skal møde topholdet fra TVIS på hjemmebane i Nibe Idræts- & KulturCenter – Så hvis jeg nu lover at vi giver den alt det vi har til træningerne, håber jeg Nibenitterne kvitterer med at møde talstærkt op i hallen på lørdag. For trods vores mindre gode kamp mod Løgstør, har vi gennem hele sæsonen spillet en god gang håndbold, der er værd at se live i hallen, understreger holdleder Morten Dahl.