Nibe i lokalopgør mod Gundersted og Aalborg Freja. St. Restrup IF i lokalopgør mod LKB Gistrup og Skalborg SK.

Allerede nu kan mange af de lokale fodboldinteresserede se, hvem klubbens hold skal møde til foråret. Mange af forårets puljer er nemlig netop blevet offentliggjort, og Nibe Avis har rettet blikket mod de lokale holds puljer.

December måned er startet, men flere af de lokale fodboldhold behøver ikke at vente helt til juleaften for at få spændingen udløst. Allerede nu er DBU Jylland nemlig klar med forårets puljer i mange af rækkerne i den centrale turnering.

Nibe Boldklub - serie 1
Nibe Boldklubs førstehold har de seneste sæsoner været at finde i serie 1. Det er de også til den kommende turnering, hvor de er kommet i en spændende pulje bestående af: Gundersted IF, Højslev Station IF, Roslev IF, Skive IK, Thisted FC, Uldbjerg IF og Aalborg Freja.
Nibe Boldklubs bedste herrehold åbner sæsonen på udebane mod Skive IK.

St. Restrup IF - serie 2
St. Restrup IF har bidt sig fast i serie 2-niveauet, hvor holdet, med træner Michel Valdemar, også er at finde til den kommende sæson. Her er St. Restrup IF kommet i pulje med følgende hold: Farsø/Ullits IK, Hornum IF, LKB/Gistrup, Møldrup/Tostrup IF, Skalborg SK, Sønderup/Suldrup IK Frem og Tjele Vest Sport. 
St. Restrup IF lægger ud på udebane mod lokalrivalerne, og serie 3-oprykkerne, fra Skalborg SK. 

Nørholm IF - serie 3
Nørholm IF er for første gang at finde i serie 3. Her er det nyoprykket mandskab kommet i pulje med følgende hold: FK Fjordsiden, Nørresundby fB, Sulsted IF, Vejgaard B, AaB, Aalborg Chong og Aalborg Freja.
Nørholm starter deres serie 3-tilværelse ud på udebane mod Nørresundby fB. 

Nibe Boldklub og Øster Hornum IF- serie 4
Nibe Boldklubs andet hold er at finde i serie 4. Det samme gælder Øster Hornums bedste herrehold. De to klubber er havnet i samme serie 4-pulje. En pulje, der desuden tæller følgende klubber: Arden IF, Haverslev IF, Skørping IF Frem, Støvring IF, Valsgaard IF 83 og Vive IF.
Nibe Boldklub indleder sæsonen på udebane mod Vive, mens Øster Hornum tager i mod Skørping IF Frem.

St. Restrup IF var senest i pulje med naboklubben Skalborg SK i efterårets fodboldsæson 2017.