HÅNDBOLD - 3. division, herrer:

Søndermarken IK – Nibe HK 30-29 (16-13)

Målscorere for Nibe HK: Anders Møller Droob 8 mål, Frederik Dahl 6 mål, Mads Krogh 5 mål, Rasmus Skoda 4 mål, Frederik Skak 3 mål, Kris Kristensen 2 mål, Andreas Brunsgaard 1 mål

Nibe HK skulle tirsdag aften på besøg hos Søndermarken IK (Viborg). Søndermarken har lige som alle andre hold i rækken incl. os selv vundet nogle gode sejre og tabt nogle kampe stort, Søndermarken IK er et hold med en god blanding af rutine og unge spillere. Så det var efter vores mening et helt åbent opgør vi gik ind til tirsdag aften udtaler holdleder Morten Dahl.

Første halvleg startede også helt som forventet med at de 2 hold fulgtes ad, Nibe HK kom efter 13 minutter foran med 9-7 og det virkede til at Nibe havde fuld kontrol på spillet. Kort derefter blev Nibe ramt af en underlig passiv tilstand. Nibe spillede langsomt, lavede uprovokerede fejl, som Søndermarked straffede med hurtige kontrascoringer. Og fra fuld kontrol måtte Nibe gå til pause bagud med 3 mål.

Anden halvleg kan deles op i 2 faser, en katastrofefase de første 13 minutter, hvor intet virkede for Nibe HK, hverken i angreb eller forsvar. Nibe lavede stort set alle de fejl og ugennemtænkte beslutninger der står i ”how not to play handball” bogen og så stod den pludselig 25-16 til Søndermarken. Fase 2 var så fighterfasen hvor hele holdet steppede op i trods og i et fra start desperat forsøg på at hente ind på Søndermarken.

Vi vandtde sidste 17 minutter med 13-5, overlevede 2 x 2 minutter i undertal, har 3 100% chancer i slutfasen, hvor de 2 er skud på indersiden af stolpen der begge går Søndermarkens vej. I en hektisk slutfase hvor vi har chancen for at vende kampen til point, lykkedes det rutineret Søndermarken at afværge både en Nibe sejr og til allersidst et uafgjort resultat. Det må man også tage hatten af for, selv om det er rigtig træls at tabe med et mål efter sådan et comeback forsøg, udtaler trænerteamet. Dog skal vi jo kigge på de 30 minutter hvor vi reelt spiller uden struktur og ikke mindst helt uden selvtillid, det er her vi gør det nærmet umuligt for os selv og det koster os jo sejren i den sidste ende slutter træner Michael Svenstrup efter kampen.

Næste kamp for Nibe HK er allerede på lørdag hvor et af rækkens tophold Hjørring kommer på besøg i Nibe Idræts & Kultur Center. En kamp der har stor betydning for begge hold.

– Vi skal ud og vise at igen kan spille en hel god kamp for vores hjemme publikum og Hjørring har med deres nederlag til Vestbjerg tirsdag aften mere end brug for en sejr for at hænge på TVIS i opryknings spillet. Jeg tænker heller ikke Hjørring har glemt Mads Kroghs »drømme« underhånd, der i sidste sekund gav os sejren i Hjørring, så der er lagt i kakkelovnen, som man siger, Derfor har vi brug for al den støtte vi kan få i hallen lørdag eftermiddag, udtaler holdleder Morten Dahl.