FODBOLD - kvinder, Serie 1

Nibe – Gundersted: 3-2 (1-0)

Mål for Nibe: Mathilde Buus Bergli, Maj Larsen, Rikke Nicolajsen.

Mandag aften tog Nibe Boldklubs bedste kvinder i serie 1 imod Gundersted på hjemmebane. Sæsonens første kamp for Nibe og Gundersteds anden kamp i sæsonen. 

Nibe pigerne kender en del af Gundersted hold og derfor var der også lagt i kakkelovnen til den helt store fight. 

Sæsonens første kamp, vil man altid gerne vinde og Gundersted måtte være sulten, efter et nederlag i deres første kamp. 

Marie Vasegaard.

Det var egentlig en meget lige kamp, hvor Gundersted de første 20 minutter har overtaget, men Nibe pigerne gav aldrig op, og kæmpede sig ind i kampen, og i det 45. minut scorede Mathilde Buus på en klasse bold fra Maj Larsen. Mathilde viste overskud og placerede den som hun skulle. 1-0.

Halvleg; tiltrængt: – Pigerne løb ufatteligt meget i første halvleg, og vi aftalte, vi skal have noget mere ro på bolden, beretter træner Diana Bergmos. 

Anden halvleg starter godt, og Maj Larsen scorede til 2-0 efter to minutters spil. 

Kampen bølgede så meget frem og tilbage, begge hold kæmpede og sled for det, men desværre straffede Gundersted hjemmeholdet i det 49. minut, hvor Nibe spillerne står og sover. Gundersted scorede igen i det 78. minut til 2-2. 

– Det en kamp, jeg føler, der egentlig kan gå begge veje, og jeg var egentlig klar til at sælge den for en uafgjort, men Rikke Nicolajsen ville det anerledes og hamrede bolden i kassen til 3-2, 4 minutter før tid, fortæller Nibe træneren. 

En noget nervøs sæson start, men pigerne knoklede i 90 minutter, og dejligt med en sejr og 3 point, slutter Diana Bergmos.

Alberte Frendrup – her i fuldt vigør mod Gundersted.