HÅNDBOLD, 3. division, herrer

Nibe HK– VIF Mors  29-20 (16-13)

Målscorere: Rasmus Skoda 8 mål, Anders Møller Droob 5 mål, Gustav Kalstrup Hess og  Mads Krogh hver 4 mål, Christian Hedegaard 3 mål, Jakob Schüsler og Frederik Dahl Johansen hver 2 mål, Sebastian Mortensen 1 mål

Efter en svingende start på sæsonen hvor Nibe HK’s 3 div. herrer har været - og stadig er - plaget af skader, var det en tydeligt at se på holdet at det var en stor forløsning at Nibe HK lørdag kunne vinde sikkert over VIF Mors, siger holdleder Morten Dahl Johansen til Nibe Avis.

VIF Mors startede godt og formåede i starten af kampen at trække tempoet ud af Nibe HK’s forsvar, så de i første halvleg fik lidt for let til scoringer ind over midten. Nibe HK havde dog fra starten af kampen fint styr på angrebsspillet og var gennem hele første halvleg foran med 1-2 mål. Det var først til sidst i halvlegen, at Nibe begyndte at få styr på forsvaret og derfor kunne trække lidt fra inden pausen til stillingen 16-13.

Fra anden halvlegs start havde Nibe fuldstændig styr på kampen, og kunne med godt forsvarsspil og i særdeleshed godt målmandsspil af Senad Beslagic trække afgørende fra og var midt i halvlegen foran med 10 mål, hvilket gjorde, at holdet i sidste ende kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med slutstillingen 29-20.

Næste weekend spiller Nibe HK på udebane mod oprykkerne fra Brabrand IF 2