FODBOLD - Serie 1, herrer

Nibe – Morsø 3-3 (1-1)

Målscorere for Nibe: Niclas Schunck, Andreas Schunck og Gabriel Rask Martinez

Nibe skulle lørdag på tavlen igen efter 2 nederlag. Denne gang skulle det gå udover nedrykningsdømte Morsø. Nibe er efterhånden et presset mandskab hvor nedrykningsstregen rykker tættere og tættere på.

Det var Nibe der startede bedst, i en kamp, hvor naturgræsset igen var under støvlerne, og vejret var optimalt. Bolden var mest på Nibefødder, mens gæsterne stod godt defensivt.

Efter 35 minutter fik Morsøs angriber bolden på højre side af feltet og i stedet for, at forsvaret fik presset op på deres farlige angriber, valgte han at føle den over i fjerneste målhjørne.

Niclas Schunck udlignede få minutter inden pausefløjtet, efter en assist fra Anders Lassen.

Nibe rokerede rundt i pausen og fik skubbet Andreas Schunck frem som angriber sammen med holdets topscorer Niclas Schunck.

Blot 3 minutter efter starten af 2. halvleg gav det pote. Efter et par fikse driblinger, sparkede Andreas Schunck bolden op i det ene hjørne fra 25 meter. Kun 1 minut efter var der udlignet efter et flot opspil af Morsø. 10 minutter efter blev Andreas Bødker noteret for et gult kort, efter et noget tyndt frispark.

Gabriel Martinez fortsatte så målstimen med et mål til 3-2, mens hjemmeholdet var i undertal.

5 minutter efter stod der så 3-3 efter en aflevering skråt tilbage, hvor der blev kigget på bolden frem for manden der skulle dækkes op. Morsø’s højre kant luntede umarkeret ind i feltet og scorede sikkert til 3-3. Igen her mangler der at blive taget ansvar, lyder det fra NB's assistent træner Bjarke Skau.

Nibe gav i kampen hjemmebane comeback til Mathias Høholt og hjemmebane debut til Søren Staun. Sidstnævnte fik ligeledes et gult kort efter en hård tackling. Herfra skal der lyde en ros til den ellers så målfarlige Mathias Høholt, som denne dag havde taget arbejdstøjet på og sørgede for at skabe plads i angrebet og gøre sine holdkammerater gode, slutter Bjarke Skau.