HÅNDBOLD, Serie 1, damer:

Nibe HK - IK 1919 Aalborg: 21-15 (10-7)

Mål for Nibe HK: Anne Sofie Jensen 7 mål, Christina Bruun 5 mål, Anne Baand og Sarah Jensen hver 3 mål, Sarah Bach 2 mål, Astrid Dalum 1 mål.

Lørdag spillede Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 på hjemmebane spillet mod Aalborg-klubben IK 1919. For en uge siden vandt holdet med ni mål mod dagens modstander på deres hjemmebane i Stadionhallen i Aalborg.

– Selvom vi ved sidste opgør fik en storsejr, vidste vi, at 1919 kunne komme med et helt andet hold og en helt ny tilgang til dagens kamp. Det skulle vise sig at være rigtigt. 1919 kom med fornyet energi og et noget stærkere hold end vi mødte sidst. Det blev så en noget svære kamp end vi havde håbet på, siger Nibe-træner Annette Jensen til Nibe Avis. 
 
Nibe HK’s piger kæmpede rigtig godt i begge ender af banen, men hverken angrebsspillet eller forsvarsspillet fungerede som vi gerne ville have det til. Dog holdt pigerne fokus, og formåede efter en svær start at føre 10-7 ved pausen, forklarerNibe-træneren. 

Nibe HK's Anne Sofie Jensen (20) spiller Christina Bruun (5) fri på stregen; med nummer 3 Amalie Adelsen.

I starten af anden halvleg blev Nibeholdet igen presset af 1919’s spil, men med en fællesindsats på banen og med godt målmandsspil af Maria Sondrup og Lærke Alberg spillede hjemmeholdet sig frem til en sejr på 21-15. 
– Jeg er stolt af pigernes indsats på en dag hvor der ikke var noget der kom let til os, slutter Annette Jensen.