HÅNDBOLD: 3. division, herrer

Vestbjerg IF – Nibe HK 26-20 (14-11)

Målscorere for Nibe HK: Rasmus Skoda 5 mål, Anders Møller Droob 4 mål, Gustav Kalstrup Hess og Frederik Dahl Johansen hver 3 mål, Sebastian Mortensen 2 mål, Mads Krogh, Kris Kristensen og Andreas Brunsgaard hver 1 mål

Kampen I Vestbjerg skulle vise sig at blive en kollektiv nedtur for Nibe’s herrer. – Jeg tror aldrig jeg har set holdet laves så mange personlige fejl som i kampen mod Vestbjerg, det var ligesom en selvforstærkende effekt der spredte sig til hele holdet; lige meget hvad vi forsøgte sneg der sig fejl ind i spillet, og vi fik slet ikke vist det niveau vi har spillet med de seneste kampe. Derfor er det også rigtig ærgerligt, at vi taber kampen, fordi vi spillede langt under niveau og ikke fordi Vestbjerg kom med noget ekstra ordinært, udtaler træner Michael Svenstrup.

I kampens start havde Nibe HK fint fat på spillet og var foran med 2-3 mål indtil 20 minutter i første halvleg. Så rykkede Vestbjerg fra og vandt de sidste 10 minutter med 7-2 og kunne gå til pause med en føring på 14-11.

I anden halvlegs start kom Nibe tilbage og var det meste af halvlegen kun bagud med 2 mål, og havde masser af chancer for at komme helt op på siden af Vestbjerg. Men fejlprocenten var alt for høj i angrebsspillet. I slutfasen forsøgte Nibe at få etableret et højt forsvar, men Vestbjerg stod godt imod og vandt derfor sikkert med 26-20.

En kamp vi hurtigst muligt skal have ud af systemet, inden vi søndag d. 1 december skal på besøg i Lanternen i Løgstør, slutter assisterende træner Morten Dahl Johansen.