Afgørende kamp i Nibe søndag eftermiddag

Nibe Håndboldklubs bedste damehold kæmper inden den endelige afslutning på efterårssæsonen for at bevare sin plads i håndboldens serie 1. Holdet lå en overgang til nedrykning, men en god slutspurt i selve efterårsturneringen placerede holdet på den fjerdeplads af seks, som i stedet udløste to ekstra kampe mod et hold fra en anden pulje, som på samme måde blev nummer fire i selve turneringen.

Onsdag i den forløbne uge spillede holdet så den første af disse to kampe mod Ålbæk HK. Kampen vandt Nibe sikkert med cifrene 18-22. Nibe var undervejs i kampen foran med langt flere mål end sejren indikerer; ved halvleg førte Nibe således med otte mål.

Det giver Nibe et godt udgangspunkt for kampen i Nibe, som spilles sidst på eftermiddagen søndag. Til trods herfor havde Nibes træner Annette Jensen ønsket en større målforskel, da kampen i onsdags faktisk havde givet mulighed herfor. – Men i anden halvleg virkede Nibes forsvar ikke så godt som i første halvleg, og dermed mistede vi en del af føringen, siger Nibe-træneren til Nibe Avis.

En stærk hjemmebane med god opbakning kan søndag eftermiddag være medvirkende til et godt resultat, og derfor opfordrer klubben publikum til at støtte op om kampen og hjemmeholdet.