Morten Frost delte ud af sine erfaringer fra en lang, international badminton karriere.

En af de største danske badmintonstjerner gennem tiderne, Morten Frost, var i sidste uge på besøg hos Bislev-Nibe Badmintonklub.  Her gav han over 3 timers træning og inspiration til ungdomsspillere og trænere. 

– Jeg blev helt »starstruck« af at møde Morten Frost i virkeligheden. Han var mit store idol, da jeg var barn, udtaler Laurids Thormann, træner for BNB-ungdom. 

– Selvom spillerne nok skal kigge i historiebøgerne for at forstå hvor stor en badmintonstjerne Morten Frost var, så gjorde det alligevel indtryk på børnene. 

– Der var en helt anden koncentration og opmærksomhed hos alle spillerne, da Morten Frost startede træningen op. Der blev virkelig gået til den, fortæller BNB-ungdoms anden træner, Andreas Ejersbo. 

Morten Frost var ikke alene om at komme på besøg i Nibe. Han havde også taget Flemming Quach fra »Basic Feather« med, som havde taget turen hele vejen fra København. 

Morten Frost gav BNB-spillerne en fantastisk omgang træning, og såvel spillere som trænere er nu top motiveret til at fortsætte udviklingen på badmintonbanen, lyder det fra Lasse Todberg, bestyrelsesmedlem i BNB og idrætskonsulent hos DGI Nordjylland.

Flemming Quach fra »Basic Feather«.