Nibes U15 piger er semifinaleklar i DBU Pokalturneringen efter fortjent sejr over licensklubben AaB.

DBU Pokalturnering U15 Piger

Nibe B – AaB: 1-0 (0-0)

Målscore: Johanne Toft Nielsen

Opskriften var klar fra start; Nibepigerne ville vise at deres udvikling over de sidste 3-4 måneder, fra sidst de mødte AaB, havde båret frugt. Målsætningen for kampen var at 0-5 nederlaget fra sidste møde i august, skulle vaskes væk og at udviklingen skulle synliggøres i kampen.

Det blev hurtigt klart for alle, at Nibe ville byde de bolsjestribede op til dans fra kampens start. Højt pres, aggressive i nærkampe og målsøgende spil på AaB´s halvdel var udslaget af 1. halvleg hvor Nibe havde 4 gode chancer og AaB kom ikke frem til en eneste.

2. halvleg startede med samme opskrift og allerede efter 3 minutter Kunne AaB´s forsvar ikke holde Nibes Johanne Knudsen fra en kontra og der blev begået klart straffespark mod hende. Det eksekverede Johanne Toft Nielsen på sikker vis, og 1-0 til De Grønne Ørne.

Resten af 2. halvleg kunne AaB ikke bryde Nibes stærke midtbane, forsvar og målmand ned. Nibe var nærmere 2-0 end AaB var på en udligning. Målsætningen for kampen blev så absolut synliggjort!

Træner Michael Frendrup retter en tak til alle de fremmødte tilskuere, det gjorde lige det hele lidt sjovere.

– Fuld fortjent sejr til pigerne på dagen før hele klubben lukker ned for i år – og hvilken måde at gøre det på – vi ser frem til semifinalen til foråret, slutter pigernes træner.

 

wNB-U15-piger-AaB3988-kopi
wNB-AaBU153903-Johanne-Knudsen-kopi
wNB-AaBU153858-Simone-Frederiksen-erobrer-bolden
wNB-AaBU153969-Michael-Frendrup-jubler-Bjarke-Skau-til-venstre