FODBOLD - serie 1, herrer

Spillet faldt fra hinanden i 2. halvleg, hvor Nibe indkasserede et selvmål.

Nibe-LKB Gistrup: 1-2 (1-0)

Målscore for Nibe: 1-0 Bertil Lasthein

Rødt kort: Mads Vasegaard

Efter nederlaget i premieren mod Støvring var Nibes spillere og trænere naturligvis skuffede, især grundet det flotte spil som spillerne i store perioder leverede. Der var derfor grund til stor optimisme forud for kampen mod LKB Gistrup på hjemmebane.

Nibe startede kampen bedst og var i fuld kontrol rent defensivt i første halveg, hvor Gistrup ikke havde det store at byde på. Første chance til Nibe tilfaldt Niels Rise, som leverede flotte kombinationer med Mathias Johannesen men Rises flugter blev flot reddet af målmanden. Efter 30 minutter fik Christian Lohse en stor mulighed på en friløber men han fik desværre taget et træk for meget og chancen løb ud i sandet. 5 minutter før pausen lavede unge Anders Studsgaard en perfekt diagonal aflevering, som Bertil flot tog med, med brystet og scorede sikkert til 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halveg var dog stik modsat første. Eneste chance til Nibe var et hovedstød til indskiftede Anders Due som desværre gik over. Nibe fik aldrig fat i anden halveg og stod for langt tilbage, brugte ikke bredden som i første halveg og var ganske enkelt for langt fra deres markeringer. Dette gjorde at Nibe spillerne løb utrolig meget efter modstanderne og bolden og trætheden meldte sig med 20 minutter igen.

Gistrups udligning faldt efter 75 minutter på et fladt indlæg som endte med et selvmål. 5 minutter efter scorede Gistrup også til 1-2 efter et stort klumpspil, hvor skuddet i sidste ende blev rettet af og sejlede ind i mål.

Herefter faldt Nibe fra hinanden og begyndte at skændes indbyrdes, med dommeren og modstander, hvilket også resulterede med et rødt kort til Mads Vasegaard efter en situation, hvor Gistrup spilleren i første omgang kom med knupperne forrest og Mads i frustration skubbede spilleren i jorden.

En tung 2.halveg for Nibe, som ikke formår at vise sammenhold og hvor man som hold ikke formår at løfte i flok.

Assistent træner Allan Nicolajsen siger: – Vi taber i den grad som hold i dag og glemmer hvad vi gjorde godt i første halveg. Vi bærer alle et ansvar. Jeg personligt, lagde i pausen vægt på alle de fejl vi lavede i vores opspil fremfor at pointere alle de ting vi gjorde godt. Vi skal alle i fællesskab få ændret vores mentalitet og attitude for den var mildest talt ikke god i dag.