FODBOLD, Jyllandsserien Kvinder

Nibe Boldklub – B52/Aalborg 2-0 (1-0)

Mål for Nibe: Rikke Godsk Nikolajsen, Diana Bergmos.

Efter onsdagens knebne nederlag skulle Nibes Jyllandsserie kvinder forsøge at rejse sig mod B52/Aalborg.

Til dagens kamp var der afbud fra de to centrale midtbanespillere Cecilie Gyntelberg og Lea Rytter, så Nibes træner Jens Thorup måtte ryste posen godt for at stille et stærkt hold, så her blev der comeback til Mathilde Buus, Diana Bergmos og Clara Kalstrup.

B52 lagde bedst ud og skabte lidt chancer uden at Nibe kom til fadet. Men dødbolde ændrer kampe og midt i 1. halvleg sendte Marie Vasegaard et frispark i modstanderfeltet og kom Rikke Godsk Nikolajsen først på bolden og bragte Nibe på 1-0. Det tog lidt af luften fra B52 og Nibe sad på resten af halvlegen hvor hjemmeholdet godt kunne have udbygget føringen inden pausen.

2. halvleg bølgede lidt frem og tilbage uden de store målchancer indtil 68. minut, da Nibes mest rutinerede spiller Diana Bergmos blev nedlagt i det kriminelle felt. Diana var hurtig til at tage bolden og sparkede sikkert bolden i kassen på straffespark.

Naturligt kom B52 længere frem på banen og kun storspil af Nibes flyvende mur, Nanna Julin gjorde at Nibe kunne tage sin første sejr i 2021.

Træner Jens Thorup var også yderst tilfreds efter kampen og roste holdet for en stærk kollektiv indsats.

Næste kamp spille i Dronninglund på lørdag 17/4 mod Team Østvendsyssel.