FODBOLD – U16 drenge, liga 2

Nibe B - Hjortshøj-Egå IF (HEI): 2-1 (1-0)

Mål for Nibe: Andreas Hurup, Khairunnizam Sulaiman

Søndag var Nibe Boldklubs U16 drenge i kamp på hjemmebane mod Hjortshøj-Egå IF (HEI) fra Aarhus. Det blev til en sejr på 2-1, ikke et fuldt fortjent resultat men et tilfredsstillende resultat.
 
Holdets træner Finn Pilgaard beretter fra kampen:

– Inden kampen havde vi bedt drengene være opmærksomme på ikke at undervurdere HEI på trods af vores 7-1 sejr i Aarhus. 
Det blev en tæt, intens og uskøn kamp, hvor spillet ikke kom til at flyde for Nibe drengene. HEI var dygtige til at forstyrre Nibe drengene, som ikke fik ro til deres spil langs jorden. Nibe kom foran på et langskudsmål af Andreas Hurup og den føring holdt indtil pausen.

Efter pausen var kampen stadig intens, og i det 54. minut fik HEI tildelt et straffespark. Straffesparket blev flot reddet af Magnus Friis. En kampafgørende aktion, som holdet fik nytte af til sidst. Dette holdt dog ikke HEI fra at score 10 minutter senere via et gennembrud, som Nibe ikke fik stoppet i tide.
 
Da kampen stod og vippede lidt til en af siderne dukkede Khairunnizam Sulaiman pludselig op i højre side og fik driblet igennem til feltet og med en kølig afslutning scorede han til 2-1 og dermed sejrs resultatet.
 
Nibe drengene spillede ikke en flot kamp, men formåede at holde hovedet koldt på trods af en noget intens kamp, hvor der til sidst kom et rødt kort til en HEI spiller for at hævne sig på en Nibe spiller.
 
De næste syv uger skal holdet spille ni kampe, hvoraf den næste er kommende fredag på hjemmebane mod Hinnerup. Der kommer mange tætte kampe, hvor en del hold tilsyneladende kan slå hinanden og vi håber på en placering blandt de tre øverste hold i rækken, forklarer træneren.
 
– De ni kampe bliver de sidste kampe inden holdet skilles for at tage på efterskole. Vi håber at kunne samle holdet igen efter efterskoleopholdet og er ved at planlægge aktiviteter, der sikrer, at vi har et U19 hold i august 2023, slutter Finn Pilgaard.