FODBOLD – Kvinder, Jyllandsserien

Nibe B  - Brønderslev IF  1-0 (1-0)

Målscorere: Cecilie Gyntelberg

Endelig lykkedes det at hive en sejr hjem til Jyllandsserie kvinderne. På fight og stenhårdt arbejde kom sejren i hus mod topholdet fra Brønderslev.
Gæsterne lagde bedst ud og kom frem til en del indlæg  men helt farlige blev de aldrig. Nibe kom mere ind i kampen som halvlegen skred frem og kort før pausen fandt Stine Balling med en perfekt diagonalbold en fri Cecilie Gyntelberg der sikkert udplacerede Brønderslev keeperen.

2. halvleg blev en lidt rodet affære hvor Nibe sad tæt på markeringerne og ikke tillod gæsterne at komme frem til nævneværdige afslutning.  Nibe kunne faktisk være kommet på 2-0 efter et perfekt gennemført angreb  men en helt fri Stine Balling foran målet brændte desværre da keeperen klarede afslutningen med en fin redning.
- Ikke den kønneste kamp der er spillet på Nibe Stadion gennem tiderne, men vi stod godt på banen og spillerne fulgte taktikken om at gøre det svært for gæsternes nøglespillere til punkt og prikke, udtaler en yderst tilfreds træner Michael Frendrup.
På lørdag venter en næsten umulig opgave mod det suverænt bedste hold i puljen, B52 Aalborg men Nibes kvinder giver sig ikke uden kamp.

Bagest fra venstre: Freja Ullits Mortensen, Alberte Frendrup, Marie Vasegaard, Alberte Vestergaard, Mathilde Rask, Cecilie Gyntelberg, Nanna Julin, Nanna Bruhn Jørgensen Forrest fra venstre: Kristina Brutsaert, Nanna Brix, Mille Toft Nielsen, Mette B Pedersen, Stine Balling og Catrine Bruhn Jørgensen.