FODBOLD – SERIE 1, herrer

St. Restrup IF - Storvorde: 0-3 (0-3)

Søndag eftermiddag tog St. Restrup IF i mod gæster fra Storvorde. To hold, der plejer at spille tætte opgør mod hinanden, når de mødes. St. Restrup IF skulle til kampen forsøge at komme tilbage på sejrs-sporet efter 1-3 nederlaget i midtugen til Aabybro.

St. Restrup-holdet kom klart bedst ud til opgøret, og dominerede kampen i de første 20 minutter. Storvorde-holdet stod meget lavt på banen, og havde tydeligvis respekt for St. Restrup IF’s offensive spil. Efter 25 minutters spil kom kampens dommer afgørende i centrum, for første gang, da han ad flere omgang dømte tynde frispark, som endte med at blive til et Storvorde føringsmål til 0-1. Efter 35 minutter blev ondt værre, da kampens dommer overså en klokkeklart offside, men fløjten forblev tavs, og Storvorde-spilleren omsatte denne gratis mulighed til en 0-2 scoring. Inden pausen blev det 0-3. Selvom det var Storvorde der var foran med 0-3 ved pausen, var det på ingen måde et retvisende billede af styrkeforholdet mellem de to mandskaber.

Anden halvleg var på det jævne fra begge hold. Det var tydeligt, at Storvorde-holdet var mere end tilfredse med cifrene på måltavlen. Hjemmeholdet forsøgte dog at få vendt kampen med en offensiv tilgang til spillet, men de måtte se deres afslutninger gå forbi målet. Mod kampens slutning kom kampens dommer atter i centrum, da han meget hårdt takserede en forseelse af St. Restrup IF’s Mike Nørgaard til et gul kort, og efterfølgende vekslede dette med et rødt kort. Efterfølgende måtte en Storvorde spiller gå den samme vej med et gult kort, efter noget der mest af alt mindede om en kompensation fra kampens dommer. Trods ”kortspillet” fra kampens dommer kom der ikke flere mål i opgøret, hvorfor Storvorde-holdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 1-3.