HÅNDBOLD: 3. division, herrer

Støvring - Nibe 31-31 (15-16)

Scoringer for Nibe: Mads Espensen 10, Andreas Brunsgaard 6, Andreas Sondrup 4, Mads Krogh og Mikkel Høj hver 3, Gustav Hess og Jakob Schüsler hver 2, Mikkel Pedersen 1.

Støvring var fredag en udebane med dårlige minder fra sidste sæson, hvor vi spillede uafgjort grundet en scoring på straffe efter tid. Det skulle desværre vise sig at vi endnu engang ikke kunne knække Støvring på deres hjemmebane, fortæller Nibe-træner Lasse Thomsen, idet han her forklarer lidt om kampen:

 –Vi var foran i store dele af kampen og flere gange med fire mål. Men vi fik ikke bevaret roen og rutinen til at holde den hjem. Støvring var foran et par gange til sidst i kampen, men vi havde dog bolden de sidste 30 sekunder og fik desværre ikke løst situationen.

Positivt var dog at vi igen fik scoret +30 mål og vi burde endda have scoret mange flere.

Derudover var der comeback til Mikkel Høj oven på skade, og truppen er derfor blevet endnu bredere frem mod de sidste kampe inden jul.

Kampen mod Støvring var en kamp, vi burde have vundet, og der var stor skuffelse efter kampen. Denne situation skal vi lige have rystet af os, for allerede på torsdag tager vi imod topholdet fra Tornby. Vi håber på mange folk i hallen, hvor både vores serie 1, Jyllandsserie og 3. division spiller hjemme en torsdag aften.