FODBOLD – SERIE 1, herrer

Aabybro - St. Restrup IF: 1-0 (0-0)

Søndag eftermiddag spillede St. Restrup IF sæsonens sidste kamp. En skælsættende kamp på mange måder. Dels kunne St. Restrup IF med en sejr, eller blot ét point, afhængig af rundens andre resultater, spille sig op på andenpladsen. En placering, der ville give dem adgang til play off-kampe om at rykke op i Jyllandsserien. Samtidig kunne kampen også være St. Restrup-træner Michel Valdemars sidste kamp i spidsen for St. Restrup IF’s førstehold. En position, han har haft gennem de seneste ni år!

Dagens modstander fra Aabybro var inden opgøret sikret førstepladsen i puljen, og dermed rykket op i næste sæsons jyllandsserie. Dog kunne holdet, ved at undgå et nederlag, samtidig gøre det som ubesejret gennem sæsonen.

Kampen startede meget lige. St. Restrup IF startede med en ”ung” startopstilling. Således var hele fem startere fra årgang 2002. St. Restrup IF stod godt i den defensive organisation, og den vikarierende målmand Anders Holt havde ikke alverden at lave i kampens indledning. Samtidig var St. Restrup IF dog også kun sjældne gæster i Aabybros målfelt. Det var med andre ord, en halvleg, som bar præg af meget spil mellem de to holds målfelter – uden at nogle af holdene fik de store målchancer. Midtvejs i halvlegen blev St. Restrup IF’s Markus Pedersen vist det gule kort af kampens dommer, og måtte ud i 10 minutter. Trods én mand i undertal holdt St. Restrup IF topholdet Aabybro fra at score, og kunne således gå til pause med 0-0 på måltavlen.

Anden halvleg startede med St. Restrup IF i teten. Efter 50 minutters spil fik St. Restrup IF en gylden mulighed, da de blev tilkendt et korrekt dømt straffespark. Patrick Lindberg blev sat til at sparke, men han måtte se sin afslutning stryge over målet til stor ærgrelse. Det kunne være play off-pladsen til jyllandserien, der røg samme vej som bolden. Efter 75 minutters spil fik hjemmeholdet scoret til 1-0. Mod halvlegens slutning pressede St. Restrup IF på, da et uafgjort resultat, med de andre kampes resultater in mente ville betyde en slutplacering i tabellen som nr. 2. Scoringen kom aldrig, og dermed måtte St. Restrup IF se nederlaget i øjnene – og samtidig var det holdets sidste kamp i denne sæson, hvor der også er serie 1-fodbold i St. Restrup IF til den kommende sæson.

St. Restrup IF’s afgående træner Michel Valdemar udtalte efter kampen en stor stolthed over sit hold – et hold, hvor ungdommen tager mere og mere fart. Et billede på dette var bl.a. at der til dagens kamp var hele fem spillere fra årgang 2002 i startopstillingen. Det lover godt for fremtiden i St. Restrup IF, hvor han håber på, at holdet også de kommende sæsoner kan bygge yderligere på sit niveau – for det har det formatet til i de rette rammer spår Michel Valdemar.