FODBOLD - Serie 2 - herrer

Aars-Nibe: 1-1 (1-1)

Målscorer for Nibe: 1-1 Bertil Lasthein 

Den er næsten sikker hver gang Nibe møder Aars. Et hold som gerne vil spille fodbold og et hold som ikke vil. Det Aars, som er virkelige dygtige til gang på gang er at suge alt energi ud af Nibe og samtidig skabe frustrationer spillerne imellem. Igen igen vandt træner Kristian Skriver taktisk, hvilket Nibes trænerteam må tage på sin kappe.

Nibe startede som forventet på bolden, men efter 10 minutter var Aars over midten for første gang og scorede til 1-0. Blot 5 minutter efter slog Nibe tilbage. En flot aktion af Gus, som fandt plads i Aars´s højre side og lagde bolden flot modsat til Bertil som headede den til 1-1. Det gav Nibe en masse energi, og at det blot stod 1-1 ved pausen var en gåde.

Gabi rammer underkanten af overliggeren, som efter vidner skulle være en halv meter inde. Simon, Bertil og Pilgaard var alle tæt på og med store chancer, ofte kreeret af en storspillende Frederik Malle, som fik startdebut. En 17 årig knægt som i den grad viste sit talent frem denne eftermiddag.

I anden halveg havde Nibe modvind og det kunne ses, selvom de fortsat var mest på bolden. Spillet blev aldrig flydende. For lidt bevægelse, manglende flow og koncentration var desværre nøgleordene i en frustrerende 2.halvleg mod et hold som bare stillede sig ned. Nibe var tæt på et par gange men helt farligt blev det aldrig.

– Det kan snart kategoriseres som vores hade modstander. De vil intet, andet end at afdække rum og bringe os ud af fatning. De lykkes til fulde i dag, både på banen og udenfor. Vi har været så mentalt stærke dette efterår men i dag skuffer vi som hold! Jeg forventer dog et ærgerrigt Nibe hold som kommer blæsende mod Gundersted onsdag, siger cheftræner Allan Carol Nicolajsen.

Nibe er på nuværende tidspunkt kun 2 sejre fra oprykning, da de er bedre indbyrdes end Svenstrup.

Næste kamp er hjemme mod Gundersted på onsdag kl. 19.00 på kunststofbanen.