HÅNDBOLD – 3. division, herrer

Svenstrup/Godthåb IF - Nibe HK: 29-35 (12-10)

Mål for Nibe: Mads Espensen 9, Mads Krogh 8, Gustav Hess 6, Jakob Schüsler, Andreas Brunsgaard og Benjamin Batsberg hver 3, Frederik Skak 2, Henrik Jensen 1.

Træner for holdet Lasse Thomsen foklarer til Nibe Avis:

– Vi kom til Svenstrup med en god følelse. Vores gode træningsmønster har kørt i mange uger nu med +20 mand til træning og høj intensitet. Samtidig vidste vi at Svenstrup stod et andet sted, med skadet målmand og et stort nederlag til Løgstør i torsdags. Det var derfor med forventning om, at hvis vi kunne holde vores »game-plan«, så ville vi køre dem over.

– Planen virkede umiddelbart, men vi smed alt for mange bolde væk på vej frem ad banen. Og brændte en masse oplagte chancer i 1. halvleg. Vi fik også åbnet lidt for meget til deres venstre fløj, som havde en god dag. Derfor stod vi meget skuffede til pausen og var bagud med 2 mål.

I pausen fik vi snakket om at flytte forsvaret en smule og så holde fokus på at løbe i 30 minutter med Svenstrup, så vi kunne tage dem på kondien.

Der skulle kun gå 10 minutter af 2. halvleg, før vi var foran med 5 mål. En helt perfekt start og også som forventet, skulle vi være det bedste hold i kampen.

De sidste 15-20 minutter blev rodet af flere mandsopdækninger og rigtig mange mål i begge ender, men vi var ikke på noget tidspunkt nervøse for at smide kampen. Vi burde nok have vundet med 10-15 mål i denne kamp, slutter Nibe-træneren.

Næste kamp er på fredag, hvor Nibe besøger Støvring og skal forsøge at bide sig fast på topholdene med endnu en sejr.