HÅNDBOLD – 3. division, damer

Nibe HK – Visse IF: 34-27 (14-9)

Torsdag aften tog Nibe HK mod Visse IF, og kunne med en sejr bringe sig på førstepladsen i puljen, så det var et motiveret hold, som Ole Simonsen sendte på banen, idet den normale træner Mogens Roed var fraværende pga arbejde i Sverige.

Oplægget var at sætte Visse under pres fra starten, og det lykkedes til fulde, da Nibe i løbet af de første 6 minutter kom foran 5-0 på gode contra mål og et angrebsspil med gode aftaler, hvor man kom til gode chancer. Føringen blev udbygget til 10-3 og Nibe gik til pause med en 14-9 føring.

2 halvleg kom Visse tæt på ved 16-14, hvor aftalerne i forsvaret ikke fungerer optimalt. men det bliver rettet og Nibe kom foran 22-17 og kørte en sikker sejr hjem på 34-27 i en kamp hvor Visse måske lavede lidt for mange mål i 2 halvleg.

– Endnu en gang hvor vores store bredde på holdet bliver brugt, som det kan ses på målscorerne, men også en kamp, hvor Julie Jensen bliver mandsopdækket fra start til slut. men det løser resten af holdet rigtig fint.

Målscorere for Nibe HK: Julie Stoltz 8, Julie Jensen og Anne Sofie Jensen hver 6, Anne Baand 5, Marie Dalum og Serine Nord hver 3, Sara Nord 2 og Anne Jensen 1.

Næste kamp er på Søndag den 26/11 på udebane mod Trekroner.