FODBOLD – drenge U19, DBU Pokalen

Nibe B – Randers FC: 1-9 (0-4)

Mål for Nibe: Villads Busk Thomsen

Nibes træner Allan Hurup konstaterer i forbindelse med kampen, der blev spillet tirsdag på Nibe Stadions kunstgræsbane:

– Vi må bare erkende at vi var oppe mod et rigtigt godt fodboldhold. Et hold der træner og spiller på en helt anden hylde end vores lokale drenge. De har et professionelt setup omkring holdet og Randers drengene lever som professionelle. De ville kunne begå sig på et 2-3 division niveau for seniorer selvom de kun er 17-18år. Det var en fornøjelse at se det tempo de kan spille i, deres boldomgang og sammenspil på banen.

– I første halvleg var vi ikke kun oppe mod en rigtig stærk modstander, men vi havde kraftig vind imod os. Men Nibe BK drengene gav det et forsøg og holdt stand i 23 minutter, hvor Randers FC kommer foran 1-0. Vi fortsætter med at kæmpe med alt det vi har, men bliver presset endnu mere tilbage som halvlegen går og Randers FC får lavet yderligere 3 mål inden pausen, så vi er nede 0-4 ved pausen.

– Vi får vinden i ryggen i anden halvleg, spille OK op med dem det første 10-15 minutter af halvlegen. Får også reduceret til 1-4 efter 52 minutter. Villads Busk Thomsen opsnapper rigtig flot bolden kort inde på deres banehalvdel, ser at der keeper står langt ude af målet og sparker flot bolden i mål fra 40 meters afstand. Rigtig flot mål af Villads. Vi holder dem fra mål indtil der er gået 60 minutter hvor de får scoret til 1-5 og efter 75 minutterne er vi uheldige at vi laver et selvmål. Nede 1-6 er der ikke flere kræfter i Nibe drengene, men Randers FC fortsætter med at spille i højt tempo og får scoret yderligere 3 mål i de sidste 10 minutter til slutresultatet 1-9.

– Men vores lokale drengene kæmper rigtig flot og giver aldrig op. Vi fik en lektion i flot fodbold og jeg håber vi kan tage noget af det vi så i kampen med til vores kommende kampe.

NB's Kristian Kierch Pedersen i nærkamp med en Randers FC spiller.