HÅNDBOLD – 3. division, damer

Nibe HK - Trekroner IF: 30-20

Målscorer for Nibe mod Trekroner: Julie Stoltz 7, Anne Baand og Julie Jensen hver 6, Laurine Jensen 3, Serine Nord, Sara Nord, Anne Jensen og Marie Dalum – alle hver med 2 mål.

Efter en lang kamppause tog Nibe HK’s bedste damehold hjemme imod Trekroner. Det var ifølge træner Mogens Roed med en vis spænding, at holdet skulle i kamp igen efter at spillerne ikke havde været i aktionsiden 7. december.

Mogens Roed forklarer: – Hvor stod vi, og var vi evt. lidt rustne –men det må man sige at pigerne beviste, at de ikke helt havde glemt vejen til målet, og hvordan man dækker op.

Kampen startede lige de første 15 minutter, hvor vi kun var foran 7-6, men derefter var især contra fasen stærk, og med et godt forsvar foran en stærkt spillende Lærke Alberg Christensen i målet, rykkede vi fra Trekroner, og gik til pause med en 18-10 føring. En flot første halvleg, hvor især Julie Stoltz og Anne Baand virkelig spillede godt, men alle bød ind, så pausen blev brugt på at snakke om at fortsætte med at løbe med modstanderen. Og da de samtidig mandsopdækkede Julie Jensen i alle 60 minutter, var der god plads til at køre contra, samt at få alle i spil i 2 halvleg, og få kørt aftalerne i både angreb og forsvar, så de sidder der til de næste kampe.

Så en god start på 2024, hvor vi stadig er med helt fremme i rækken, super stærkt af pigerne som oprykker, slutter Mogens Roed.
Holdet ligger i skrivende stund på en 3. plads i divisionen.

Næste kamp er en pokalkamp tirsdag den 30. januar på udebane mod Hjørring og næste turneringskamp er hjemme den 3. februar mod Støvring.