Festudvalget kunne strække armene i vejret ved velkomsten og sige, »Vi gjorde det – igen« og fik af Kaja Dalsgaard, repræsentant for Veggers aktive foreninger, overrakt roser og flotte ord, for det store og entusiastiske arbejde, der er lagt i for at skabe lørdagens Reuinion 80’er fest.

80'er bandet United leverede den musikalske vare, i lighed med The Bats / Heavy Clouds, McKinley's samt DJ’s Thomas Boberg og Nuser

Over 550 feststemte gæster omdannede Vegger Idræts & Kultur Hus til en vaskeægte 80’er fest med den helt rigtige, og fantastiske Vegger Kro stemning. Stemningen var i top, dansegulvet var fyldt, og der blev rocket og rullet til de allerbedste og mest populære 80’er numre, så det summede i hele Vegger og omegn. 

– Vi er dybt imponeret over, at vi igen i år kan samle SÅ mange mennesker – det er helt unikt i disse tider. Alle gæsterne kom med højt humør i deres fineste dress og helt klar til at feste igennem. Jeg er imponeret, og dybt taknemmelig over, at få så meget opbakning, og jeg kunne i år kvittere med at tage en gammel kending med til Vegger, nemlig vores alle sammen’s Ringo. Det var helt specielt – også for Ringo, at hilse på de mange, kendte gæster og ikke mindst personalet fra Vegger Kro i 80’erne«, siger tidligere krofatter Leif Ørndorf , som blev meget rørt, da Ringo blev hyldet med klapsalver af 500 gæster, der alle rejste sig op.

Festens populære husorkester The Bats/Heavy Clouds åbnede ballet efter spisningen, og der blev nærmest folkevandring til dansegulvet, som var fyldt til bristepunktet fra start til slut. The Bats blev stærkt efterfulgt af yderligere et af 80’ernes allerbedste dansebands United, som gav deres første optræden siden 1985. De var virkelig i topform, og gav gæsterne fuld valuta for pengene med ægte 80’er numre som  Love is in the air og What’s another year.  Herefter gik McKinleys, med Jan Grau som forsanger, på podiet og leverede varen med stor entusiasme og energi.

I pauserne gav DJ’s Thomas Boberg og Nuser den gas med  pop- og discomusik – så træbenet blev svunget i allerbedste stil.

I baren var humøret også højt, de kendte tjenere svingede masser af kulørte drinks over disken, mens de rockede med på musikken fra scenen.

Fantastisk stemning overalt – så nu må vi se, om der skal være endnu en 80’er fest i 2017. Successen igen i  år giver selvfølgelig blod på tanden, og vi er dybt taknemmelige over den store opbakning, vi har mødt fra alle sider, slutter Leif Ørndorf.