Den første søndag i advent blev i år fejret i Bislev på ny manér, fortæller Lisbeth Nørmølle, Bislev FDF.

Deltagerne startede med musikgudstjeneste i Bislev Kirke. Her sang Landsbygospelkoret under ledelse af organist Carsten Ullits Mortensen på dejligste vis julestemningen ind. Sognepræst Annemette Kamp Nielsen talte om hvordan mange sikkert er opfyldt med gøremål og travlhed her inden julens komme, og hun opfordrede til at benytte den glædelige adventstid til også at få ro og fred i hovedet.

Efter gudstjenesten var der bankospil i Aktivitetshuset. Der var intens koncentration blandt deltagerne, der var i alle aldre, og stor glæde når man kunne råbe BANKO og få en gave. Takket være flere sponsorer var der udover gevinster også gaver til sidemændene.

Som en overraskelse for børnene kom der så en nissepige tilstede og der var dans og sang om juletræet. Især var »Nu er det jul igen« et hit, og der blev løbet flere runder rundt i huset. Velfortjent var der så en slikpose til alle børn.

Eftermiddagen blev sluttet af med gratis risengrød. Selvfølgelig forudgået af Risengrødssangen og serveret med rigelig kanelsukker og »en smørklat smør«.

Dagen var arrangeret af byens foreninger i fællesskab. Det var en overordentlig hyggelig eftermiddag, som de ca. 65 deltagere gav udtryk for at have nydt i høj grad.

På hjemvejen kunne man nyde den tændte belysning i byens kirsebærtræer. I dagens anledning var der desuden tændt 200 levende lys ved Aktivitetshuset, byens vandkunst og den nyligt indviede Høygaardspark. Det så virkelig flot ud i market, slutter Lisbeth Nørlykke.