Op mod et par hundrede kunder og lokale borgere var mødt op til den længe imødesete åbning af en ny købmandsforretning i Farstrup.

Lige fra morgenkvisten var der stor interesse for åbningen af den nye butik, som købmand Benjamin Andersen gennem flere år har haft planer om, og som ved et intenst byggeri det seneste halve år er skudt op i Farstrup, under stor bevågenhed fra hele det lokale samfund i og omkring Farstrup.

Købmanden havde en time forinden den officielle åbning lørdag kl. 8.00 budt alle på gratis rundstykker og kaffe, og forpladsen foran den hidtidige købmandsbutik blev mere og mere fyldt, eftersom klokken nærmede sig otte. Rundstykker og kaffe mv. blev hurtigt omsat, og på slaget otte bød kædedirektør Richo Boss fra »Min Købmand« velkommen til de fremmødte.

En time inden åbningen lørdag morgen bød købmanden på rundstykker og morgenkaffe.

I sin korte tale anerkendte kædedirektøren initiativet i Farstrup; såvel Benjamins vedholdenhed og det mål, han har sat sig, som borgernes og lokalsamfundets engagement. Alene fremmødet vidner om stor interesse for sagen.

Benjamin Andersen tog så ordet, og han takkede for den indlevelse, som alle omkring projektet har vist, og han samlede så sit personale omkring det røde bånd, som blev klippet som symbolet på butikkens åbning.

Kunderne var ikke sene til straks at sætte retning mode den nye købmandsbutik.

Og kunderne var ikke sene til at følge opfordringen om at straks at besøge den nye butik, der som bekendt er bygget bag den hidtidige butik, som så om kort tid må lade livet til fordel for en ny parkeringsplads.

Benjamin og personalet havde lagt et stort og flot dagsprogram, der som dagen skred frem blev flittigt hjemsøgt.

Læs mere i den kommende uges trykte udgave af Nibe Avis.

Kunderne handlede straks i den nye butik, hvor de blev hjulpet på vej gennem kassen af repræsentanter for Dagrofa.
Min-Kbmand-FarstrupKLIP3361
Min-Kbmand-FarstrupArmene-op3373
Min-Kbmand-FarstrupElse-Nielsen-hilser3404-kopi
Min-Kbmand-FarstrupKunder-pa-vej-ind-13376
Min-Kbmand-FarstrupAnja-mHaribo-Maskot3430
Min-Kbmand-Farstrupvkassen3413
Min-Kbmand-FarstrupFarBorgerfMorten-Bjer-3419
Min-Kbmand-FarstrupRundstykker3321
Min-Kbmand-FarstrupKunder-pa-vej-ind-23380
Min-Kbmand-FarstrupHaribo-Maskot3427