Aalborg bandet Pink Floyd by Timeshare lagde lyd til, da et publikum på små 100 lørdag aften oplevede bandets første koncert på Halkær Kro.

Det var tydeligt, at publikum i den grad var kendere af det verdenskendte band og brand, som Pink Floyd er, og mange af numrene, som »Timeshare« spillede lørdag stammer fra de storsælgende albums »Dark Side of The Moon« og »The Wall«. Men det var samtidig forfriskende at høre bandets versioner af nyere materiale, som i denne forbindelse skal henregnes til Pink Floyd’s seneste studieudgivelse »The Division Bell« fra 1994. Herfra stammer en stor del af koncertens musik med numre som »Learning to Fly«, »»High Hopes«, og »Coming Back to Life«.

Pink Floyd by Timeshare består af i alt ni musikere – seks dygtige instrumentalister på mere traditionelle instrumenter, heraf to sangere med Ole Mølgaard i front – samt tre korpiger, hvoraf ikke mindst de tre sidstnævnte fik stor applaus for deres fremtrædende korsang på flere af numrene.

Det skal i denne vurdering af bandets optræden i Halkær ikke komme dem til skade, at de i enkelte passager – typisk introduktioner til de enkelte numre – benytter sig af korte båndede sekvenser, som f.eks. de første strofer af »Money« fra Dark Side of The Moon. Sekvensen er ganske usædvanlig med klingende mønter i et kasseapparat, og vel totalt kendetegnende for nummeret; uanset om det spilles af de originale engelske musikere eller som her af et dedikeret kopiband.

Pink Floyd by Timeshare guidede og spillede sig gennem 20 af Pink Floyds numre fra perioden 1973 til 1994 – inklusive den senere udgivne »Louder Than Words«, som forsanger David Gilmour udgav i 2014 på baggrund af uforbrugte indspilninger fra 1994.

Så med alle Pink Floyds musikalske facetter fra perioden 1973 til 1994 fik publikum et velspillet genhør med adskillige af de store numre som »Shine on You Crazy Diamond«, »Another Brick in The Wall«, »Money«, »Wish You Were Here« og ekstranummeret »Comfortably Numb« – sidstnævnte, og i øvrigt også andre numre med stærke guitarpassager, i en meget velspillet »spade« af bandets guitarist Keld Baumann.

Halkær Kro, lørdag aften 13. januar.

Selv koncertens psykedeliske lysshow over scenen vakte minder fra det originale orkesters optræden.