Er man til folk-musik, så er der flere gode oplevelser at hente på Halkær Kro på lørdag: Dezi Donnelly og Michael McGoldrick optræder på scenen på musikstedet samme aften som Floting Sofa Quartet. 

Dezi Donnelly og Michael McGoldrick  er begge enere på deres instrumenter: De hører til toppen af skotske og irske solister. Michael McGoldricks som medstifter af bands som Toss The Feathers, Flook, Lúnasa, At First Light og Capercaillie og han har også turneret med den store stjerne Mark Knopfler. Dezi »Fiddle on Fire« Donnelly fra Manchester er et af de stiftende medlemmer af det legendariske Celtic Rock Band »Toss The Feathers« og han samarbejder også ofte med den verdenskendte irske harmonikaspiller Sharon Shannon. 

Floting Sofa Quartet er et unikt samarbejde mellem fire unge musikere fra Danmark, Sverige og Finland. Floting Sofa Quartet som har eksisteret siden 2013, har allerede spillet på flere at de vigtigste europæiske folkemusikfestivaler, Kaustinen Folk Music Festival, Musik over Præstø Fjord, Tønder Festival, Korrö Folkmusikfestival, and folk BALTICA - og nu gælder det så Halkær Kro!

Floting Sofa Quartet (billedet) spiller samme aften som Dezi Donnelly og Michael McGoldrick, lørdag på Halkær Kro.