Mads Sølver Pedersen, Frejlev, der efter 12 år i Aalborg Byråd for partiet Venstre måtte se sig slået og ikke blev genvalgt ved november måneds byrådsvalg, indtræder fra 1. marts i kraft af status som første suppleant til Venstres byrådsgruppe, idet rådmand Mads Duedahl i månederne marts, april og maj er bevilget forældreorlov.

Samtidig skal Mads Sølver Pedersen i perioden vikariere for Mads Duedahl (V) som rådmand for Sundhed og Kultur.

Mads Sølver Pedersen er til daglig direktør for Springeren - Maritimt oplevelsescenter i Aalborg, og han er i samme periode bevilget orlov fra dette job.

– Jeg glæder mig til atter at gøre en indsats i lokalpolitik. Og særligt området med Sundhed og Kultur ligger mig meget på sinde – og det er også netop der, jeg har hentet en stor del af min politiske erfaring med 12 års arbejde for fritid og kultur – og senest fire år med hele området, der i dag endvidere omfatter kommunens sundhedsprofil og arbejdet med landdistrikter.

– Heldigvis har jeg en forstående arbejdsgiver i bestyrelsen for »Springeren«, og jeg er både stolt over tilbuddet om at vikariere og glad for for at få muligheden, siger Mads Sølver Pedersen til Nibe Avis.